Menu Zoeken English

HRM Business Partners (4,0 fte)

Onderwijs en Ontwikkeling

Heb je innovatieve ideeën over de rol van HRM in een onderwijsorganisatie? Wil je meedenken over thema’s als strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, inclusiviteit en diversiteit? Denk je dat je vanuit de HRM-discipline kunt bijdragen aan de kwaliteit van (werken bij) onze hogeschool en wil je daarbij ook jezelf verder ontwikkelen? Dan ga je je héél welkom voelen in ons snel groeiende team.

Wat ga je doen?

Als HRM Business Partner ben je sparring partner van het management van een of meer opleidingen of afdelingen. Als het gaat om personeel- en organisatieontwikkeling ben jij de specialist. Je brengt de doelstellingen van de organisatie in kaart en past het beleid en de uitvoering hierop aan. Ook ondersteun en coach je de managers in de uitvoering van hun taken, inclusief heel praktische, operationele problemen. Naast het concreet binnen je eigen locatie werken aan zaken als duurzame inzetbaarheid, werkdruk, ziekteverzuim en inclusiviteit draag je ook bij aan hogeschoolbrede HR (beleids)projecten.

Wat bieden we jou?

  1-jarig contract
  €3.560,72 - €4.892,31 bruto per maand 
  8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld
  Uitstekende scholing- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

 

Het team en de werkplek

Maak kennis met je toekomstige collega's

Bij de afdeling Onderwijskwaliteit en Personeel werken zo’n 70 collega’s aan thema’s op het gebied van HRM, HRD, team- en organisatieontwikkeling, onderwijskunde en kwaliteitszorg. We zorgen voor voldoende diverse instroom van nieuwe medewerkers en proberen te zorgen voor een klimaat waarin ze graag bij ons blijven werken. Onder meer door ze te stimuleren zich te blijven ontplooien. In hun vak én als mens, zodat iedereen elke dag met plezier naar haar of zijn werk gaat. Binnen ons team lukt dat heel aardig. We gaan informeel met elkaar om, met humor maar respectvol en vanuit een positieve drive. De geplande groei van de hogeschool vraagt om een flinke versterking van ons team. Te beginnen met jou.

70
collega's
3700
medewerkers

 

Collega HRM Business Partner

 

Over het werk

“Sollicitaties bekijken, diversiteitsbeleid ontwikkelen, met collega’s sparren over de juiste opzet van een dag over SPP, een manager coachen bij een slechtnieuwsgesprek. En dat was nog maar vóór de lunch.”

 

In de vrije tijd

“Ik neem mijn werk niet echt mee naar huis. Maar tijdens mijn vaste rondje Kralingse Bos los ik soms toch ineens een HRM-vraagstuk op! ”

Ben jij wie we zoeken?

Het zou fijn zijn als je binnen de HRM-discipline een bepaalde specialiteit hebt, zoals strategisch HRM, functiebeschrijving en -waardering, recruitment, HR analytics of projectmanagement, zodat je direct inhoudelijk kunt bijdragen aan beleidsprojecten. Je vindt het zelf ook belangrijk om invloed uit te oefenen op de kwaliteit van het werk van onze medewerkers. Verder is het zaak dat je blijft gaan voor je doelen, als het niet linksom kan, dan maar rechtsom, met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en inzet van een steeds breder in- en extern netwerk.

Vragen? Mariska Wit is Manager Onderwijskwaliteit en Personeel. Neem contact met haar op via m.wit@hr.nl. Je kunt je vragen ook stellen aan Tone Ellewsen, HRM Business Partner, 010-794 45 20 of t.ellewsen@hr.nl. Solliciteren kan alleen online via onze eigen website.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Als HRM Business Partner werk je decentraal voor je accounts, dus op de locatie waar de organisatieonderdelen gevestigd zijn waar jij gesprekspartner voor bent. Minimaal één ochtend in de week ontmoet je jouw HRM collega’s op de OKP locatie.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Is dit je droombaan?

Reageer vóór 20 mei of beter nog: nu meteen.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.