Menu Zoeken English

Bij de Dienst Concernstaf (CcS) wordt hogeschoolbreed beleid vormgegeven. Wij ontwikkelen strategische initiatieven op verschillende beleidsterreinen vanuit verschillende disciplines en doen dat op een integrale wijze. Als katalysator zorgt de dienst ervoor dat de initiatieven ook werkelijkheid worden. We werken nauw samen met het College van Bestuur, de opleidingen, kenniscentra en Centres of Expertise.

Functie

Hogeschool Rotterdam hecht groot belang aan een adequaat archiefbeleid -en beheer. Datzelfde geldt voor Postzaken. Beide dienen ordentelijk georganiseerd te zijn en te voldoen aan de eisen van wet- en regelgeving. Privacy en digitalisering zijn ook op het vlak van Post & Archief hot items.

Wij zoeken een nieuwe collega die dit belang onderschrijft en intrinsiek gemotiveerd is om Post- en Archiefzaken nog beter op de kaart te zetten.

Wat ga je doen?

Je optimaliseert werkwijzen, procedures en instrumenten voor het document- en recordmanagement alsmede voor postbeheer.  Je draagt zorg voor opvolging en implementatie van reeds ingewonnen extern advies. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, evaluatie en bijstelling van het recordmanagement, het archiefbeleid en archiefbeheer. Je adviseert over het op de juiste wijze integreren, registreren, classificeren, meta-dateren, opslaan en bewaren/vernietigen van records en het op een juiste wijze uitvoeren van conversies en migraties van gegevens. Daar waar gevraagd, leid of participeer je in (deel) projecten, bijvoorbeeld digitalisering of onderzoeksprojecten. Je draagt zorg voor de borging van het materieel archief beheer. Daarnaast ben je functioneel leidinggevende van het team Post- en Archiefzaken, dat uit 3 medewerkers bestaat. Deze functie vraagt van jou het vermogen de rol van innovator, ambassadeur en adviseur te combineren om in de organisatie draagvlak en medewerking te verkrijgen. Je rapporteert vooralsnog aan de directeur CcS.

Profiel

Je beschikt over:

  • Een afgeronde HBO+ of WO opleiding op het gebied van recordmanagement of informatiemanagement (Bijvoorbeeld Archivistiek A of hiermee vergelijkbare opleiding) en daarbij behorend denk- en werkniveau
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van informatiemanagement en archivering bij een (semi)overheidsorganisatie
  • Minimaal drie jaar beroepservaring in team-, proces- en projectmanagement
  • Aantoonbare ervaring met conversietrajecten van papier naar digitaal document- en archiefbeheer
  • Ervaring met DMS/RMA- en/of zaaksystemen
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Je bent resultaatgericht, klantgericht en organisatiesensitief
  • Je kan zowel zelfstandig als in een team goed functioneren
  • Proactief, meedenker, pragmatisch met een hands-on mentaliteit

Spreek dit je aan? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een dienstverband voor de duur van 1,5 jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd (art. D-3 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Als we denken dat we een match kunnen zijn, nodigen we je uit om te kijken of jouw en onze ideeën overeenkomen. Zo kun je zelf ook ondervinden of je een goede klik hebt met het team en de aard van ons werk. Als vervolgens blijkt dat we een aardige match zijn, dan krijg je van ons een opdracht die je uitwerkt voorafgaand aan een tweede uitnodiging.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met mw. mr. Manon Polak, directeur ConcernStaf via emailadres: m.polak@hr.nl. Je sollicitatiebrief kun je ook aan haar richten.

Beoogde startdatum: 1 september 2019 of zoveel eerder als mogelijk.

Sluitingsdatum: 21 juni 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.