Docent/Trainer Professionele Identiteit (0,8-1,0 fte)

Rotterdam Academy

De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam, Zadkine en Albeda dat zeven jaar geleden is gestart is om alle Associate degree (Ad) opleidingen onder één dak te huisvesten en een gezamenlijke strategische visie uit te dragen. De kernwaarden van de Rotterdam Academy zijn: Vakmanschap, Verbondenheid en Vernieuwing. Docenten die werkzaam zijn voor de Rotterdam Academy dragen deze waarden uit in de dagelijkse praktijk.

In de opleiding Ad Management liggen de accenten op praktijkgericht onderwijs en op de ontwikkeling van professionele vaardigheden. Aandacht voor hoge kwaliteit van ons onderwijs en persoonlijke begeleiding van de student kenmerken onze werkwijze. De opleiding werkt daarom constant aan innovaties ter verbeteringen van het programma en de leeronderdelen. Van ons nieuwe collega wordt verwacht dat hij of zij een kritische gesprekspartner is voor zowel studenten als onze collega’s, studenten vooruit helpt in hun ontwikkeling, kwaliteitsbesef heeft, hulpvaardig is naar anderen en expertise levert op één van de vakgebieden van de opleiding Ad Management.

Wij bieden ons onderwijs in een voltijd en deeltijd variant aan.

Door personeelswijzigingen binnen de opleiding Ad Management is er per 26 augustus 2019 een vacature ontstaan voor een Docent/Trainer Professionele Identiteit (0,8-1,0 fte).

Functie

Als docent/trainer beschik je over vakkennis en trainerservaring op het gebied van sociale en professionele vaardigheden. Je bent gewend groepen te trainen (bij voorkeur op Mbo/Hbo niveau) en op individueel niveau gedrag van feedback/feedforward te voorzien. Naast het geven van vaardigheidstrainingen ben je beschikbaar studenten te coachen en begeleiden tijdens organisatiekundige projecten op school en tijdens hun stages. Je weet reflectievaardigheden bij de student te stimuleren en weet hoe je de student in beweging krijgt om zich te professionaliseren.

Je bent een kritisch ingesteld persoon die constant de praktijkrelevantie van de theorie toetst en graag een bijdrage levert in de optimalisatie van het gehele curriculum.

• Je kunt je vinden in de kernwaarden van de Rotterdam Academy
  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met praktijkervaring in het bedrijfsleven, overheid of semi-overheid
  • Je beschikt over een relevante Master opleiding
  • Je hebt ervaring met het geven van vaardigheidstrainingen
  • Bij voorkeur heb je een onderwijsbevoegdheid. Bij het ontbreken hiervan vragen wij je bereidheid tot het halen hiervan in het eerst jaar dat je bij ons werkt

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een dienstverband voor de duur van een jaar (D3-contract). Bij goed functioneren is er uitzicht op contractverlenging. Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden, een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor aanvullende informatie over de vacature en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Rens Rietveld (riera@hr.nl) of Suzanne Koster (grosd@hr.nl), opleidingscoördinatoren van de Ad Management.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.