Docenten Projectonderwijs (0,6-1,0 fte)

Instituut voor Communicatie, Media & Informatietechnologie

In het hart van Rotterdam, gehuisvest aan de Wijnhaven, verzorgt het Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie de bacheloropleidingen Informatica, Technische Informatica, Creative Media and Game Technologies, Communicatie en Communicatie & Multimedia Design. De opleiding Informatica zoekt versterking. Binnen deze opleiding werken wij aan ICT-oplossingen op basis van analyse en onderzoek. De focus in de opleiding ligt op software engineering. Binnen de projecten wordt gebruik gemaakt van de programmeertalen Python, C# en Java.

Functie

Voor de opleiding Informatica zoeken we (junior)docenten voor het projectonderwijs en ondersteuning bij de practica. De opleiding kenmerkt zich door het willen bieden van hoogstaande kwaliteit. Wij zoeken een enthousiaste ICT-er met passie voor programmeren die het een uitdaging vindt om samen met studenten te werken aan ICT-oplossingen. Een deel van de functie bestaat uit het begeleiden van projectgroepen waarbij je de ene keer als adviseur optreedt en een andere keer feedback geeft op de algemene vaardigheden (zoals samenwerken, rapporteren en onderzoek) van de studenten. Daarnaast willen we je ook inzetten als docent bij de practica.

Profiel

• Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van bovengenoemde onderwerpen.
  • Je hebt affiniteit (en bij voorkeur ook enige ervaring) met het beroepsonderwijs.
  • Je beschikt over didactische en coachende vaardigheden.
  • Je hebt een professionele werkhouding: flexibel, zelfstandig en student- en teamgericht.
  • Je bent bereid om jezelf continu te ontwikkelen, bijvoorbeeld door scholing.
  • Je hebt een zeer goede beheersing van Nederlands en Engels.
  • Je hebt een afgeronde bachelor- of masteropleiding op het gebied van Software engineering
  • Je bent in het bezit van de Basiskwalificatie Onderwijs of bereid deze op termijn te halen.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk dienstverband van in eerste instantie een jaar (D3 cao hbo), met mogelijkheid tot verlenging. Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt de aanstelling plaats in schaal 9 als trainee of in schaal 10 (minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Albert Hofstede, onderwijsmanager Informatica 010 794 6020 of a.hofstede@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie