Menu Zoeken English

Aan de rand van het centrum van Rotterdam, gehuisvest aan de Coolhaven, verzorgt het Instituut voor de Gebouwde Omgeving (IGO) de bacheloropleidingen Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening & Planologie, Vastgoed & Makelaardij, Civiele Techniek, Facility Management en Logistics Management. Het instituut verbindt zich met zijn opleidingen aan de problematiek rond de duurzame ontwikkeling van grootstedelijke deltagebieden. We streven naar een integrale benadering rond waterbeheer, logistiek, infrastructuur en de (herbestemming van) bouw in een leefbare en duurzame omgeving.

De opleiding Bouwkunde zoekt versterking. Binnen deze opleiding werken wij aan het opleiden van ondernemende bouwkundige ingenieurs die in alle fasen van de levenscyclus van een gebouw kunnen werken. De opleiding kenmerkt zich door het willen bieden van hoogstaande kwaliteit. De focus in de opleiding ligt op circulair bouwen, renovatie & transformatie en bouw & uitvoering binnen een grootstedelijke context. De projecten in de opleiding spelen zich voornamelijk af in Rotterdam met verschillende bouwondernemingen uit de regio.

Functie

Voor de opleiding bouwkunde zoeken we zowel specialisten als all-round docenten voor het bouwtechnische onderwijs, die ervaring hebben opgedaan in de bouwpraktijk. Dat kan zijn in uitvoering, bouwtechniek, bouwfysica enz. Wij zoeken enthousiaste bouwkundigen, die het een uitdaging vinden om samen met studenten te werken aan bouwkundige oplossingen. Je taken bestaan uit het lesgeven in cursussen en het begeleiden van projecten en individuele begeleiding van studenten tijdens hun studieloopbaan en (afstudeer)opdrachten. Het is ook mogelijk deel te nemen in het ontwikkelen van onderwijsprogramma’s of te participeren in onderzoek.

Er zijn volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen om je meerdere onderwerpen van Bouwkunde eigen te maken.

Profiel

  • Je hebt een afgeronde bijpassende (HBO-) Master of bent bereid een Master in de loop der tijd te behalen. De Hogeschool biedt hiervoor goede faciliteiten;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in de bouwwereld;
  • Je bent op de hoogte van en volgt de actuele ontwikkelingen in de bouwwereld;
  • Je bent in staat om studenten vaardigheden en kennis van het vakgebied bij te brengen;
  • Relevante werkervaring met BIM, Revit, rekenprogramma’s en andere software is een pré;
  • Je wilt deze ervaring graag overdragen aan studenten;
  • Je beschikt over didactische vaardigheden of bent bereid je op dat vlak te bekwamen;
  • Je kunt goed samenwerken, bent collegiaal en resultaatgericht.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst aan van twee jaar met uitzicht op een vast dienstverband (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal €2.769,32 en maximaal €4.892,31 bruto per maand (schaal 10/11) bij een volledige dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Op termijn is promotie naar een hogere functie mogelijk. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Willy Leferink, onderwijsmanager Bouwkunde, telefoon 010-794 4945, of mailen naar: w.f.m.leferink@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.