Menu Zoeken English

In het hart van Rotterdam, gehuisvest aan de Wijnhaven, verzorgt het Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie onder andere de bacheloropleiding Technische Informatica. Technische Informatica bij de Hogeschool Rotterdam is een “maakopleiding” die midden in de beroepspraktijk staat. De opleiding zoekt versterking op gebied van wiskunde.

De (nieuw opgerichte) vakgroep Technische Engineering Skills (TES) binnen de opleiding zoekt een flexibele en initiatiefrijke collega. Als docent binnen de vakgroep TES zal je voornamelijk lesgeven in wiskunde (o.a. algebra en analyse, kansrekening en statistiek, lineaire algebra). Nevenactiviteiten binnen de opleiding zijn bespreekbaar (studieloopbaan-coaching, projectonderwijs, stagebegeleiding, programmeeronderwijs, etc.). De vakgroep staat aan het begin van verschillende onderwijsvernieuwingen en wil in de nabije toekomst naast wiskunde ook een basispakket natuurkunde en elektrotechniek aanbieden. Affiniteit hiermee wordt dan ook gezien als een pré.

We zoeken een ervaren docent die al enkele jaren actief is in het onderwijs. Je hebt kennis van wiskunde en/of natuurkunde op hbo/wo-niveau. Het is belangrijk dat je voldoende ervaring hebt met betrekking tot toetsing en didactiek. We zoeken een echte teamspeler met een positieve houding. Het is mogelijk om de functie parttime in te vullen.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam staat voor contextrijk onderwijs, waarbij beroepsprofessionals, studenten en onderzoekers samen werken aan het beste onderwijs. Flexibiliteit en interne opleidingsmogelijkheden behoren tot de voordelen van deze positie. Je begint met een tijdelijk dienstverband van een jaar (D3 cao hbo), met de mogelijkheid tot een vast contract . Afhankelijk van ervaring en opleiding vindt de aanstelling plaats in schaal 10 of schaal 11. Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 (schaal 10) en maximaal €4.892,31 (schaal 11) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Jean-Paul Weber, Recruiter Technisch Domein, op telefoonnummer 0611 330 645 of e-mail: j.weber@hr.nl.

Sluitingsdatum: 30 juni 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.