Menu Zoeken English

Docent voor de opleiding Leisure & Events Management (0,6-0,8 fte)

Willem de Kooning Academie

Leisure & Events Management Rotterdam is gevestigd in het hart van de stad van durven en doen. Een opleiding die, als onderdeel van de Willem de Kooning Academie, gevoed wordt met creativiteit, middenin de internationaal georiënteerde Rotterdamse samenleving staat en praktijkgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

Leisure & Events Management Rotterdam levert  Leisure Producers af die innoveren, pionieren en leisure als doel of middel inzetten. Professionals die expert zijn binnen het gehele traject van het creëren van belevenissen, van het strategisch denkwerk tot de meest praktische, uitvoerende taak. De student werkt vanuit zijn passie en weet van aanpakken. De verwevenheid met de praktijk is mogelijk omdat de opleiding gevestigd is in de metropool Rotterdam en een groot, relevant netwerk heeft opgebouwd in die stad en daarbuiten (ook Internationaal). Letterlijk vanaf dag 1 van de opleiding gaat de student dat werkveld in en wordt een ’stadsmaker’. De student zet altijd onderzoek in als basis voor een concrete oplossing, interventie of ontwerp. Experience design staat centraal in de opleiding.

Het team van Leisure & Events Management (ongeveer 25 docenten) is een deskundig en enthousiast team. In de samenstelling van het team streven wij nadrukkelijk naar een brede afspiegeling van de grootstedelijke omgeving waarin wij opereren.

De opleiding werkt samen met kenniscentra aan praktijkgericht onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs.

Profiel

  • Een afgeronde masteropleiding is een must*, bij voorkeur de master Leisure Studies of een verwante master.
  • Je hebt een brede kijk op de Leisure Industrie in een grootstedelijke omgeving waarbij het gaat om het ontwerpen van belevenisvolle plekken, momenten en gebeurtenissen.
  • Je beschikt over didactische en coachende vaardigheden.
  • Je hebt ervaring in het lesgeven.
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring  en actuele en brede kennis van de leisure branche.
  • Je hebt de theoretische diepgang om in de breedte van het leisure veld onderwijs te kunnen verzorgen en bent betrokken bij kennisontwikkeling op jouw vakgebied.
  • Je bent enthousiast, flexibel, betrokken, nieuwsgierig, hebt teamgevoel en bent gemotiveerd voor een baan in het onderwijs aan de Willem de Kooning Academie.
  • Je bent steeds op zoek naar interessant en spannend onderwijs, je durft buiten de gebaande paden te treden en bent bereid actief deel te nemen aan onderwijsvernieuwing.
  • Je draagt bij aan een zo divers mogelijk team.

Functie

Je verzorgt onderwijs aan voltijdstudenten. Daartoe behoort naast doceren van modulen in het leisure domein ook projectmatig onderwijs en coaching van studenten. Op dit moment is er vooral een vacature in de modulen van het 1e en 2e jaar op het terrein van leisure, onderzoek, marketing, economie en project management.  Stagebegeleiding, afstudeerbegeleiding  en coördinerende taken behoren eveneens tot de mogelijkheid.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk dienstverband (D4 cao hbo). Er geldt een proeftijd van 1 maand. Het startsalaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.892,31 bruto per maand (schaal 10-11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8 % vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Doorgroeimogelijkheden zijn bij gebleken geschiktheid bespreekbaar. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioensregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Joke van Foeken, onderwijsmanager Leisure & Events Management via emailadres: j.c.van.foeken@hr.nl.

Sluitingsdatum: 30 juni 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

*Sollicitaties van kandidaten zonder afgeronde masteropleiding worden niet meegenomen in de selectieprocedure.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.