Menu Zoeken English

Docent Taxatieleer gezocht!

Instituut voor de Gebouwde Omgeving

Wil je naast je dagelijkse werkzaamheden binnen de makelaardij / taxatiebranche ook sturing geven aan een nieuwe generatie makelaars /taxateurs? Ben jij op zoek naar een flexibele baan waarin je young professionals iets gaat leren en daarbij jezelf kan blijven ontwikkelen? Dan is onderstaande vacature wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Binnen de opleiding Vastgoed & Makelaardij ben je betrokken bij een aantal modules. Namelijk bemiddelen en waarderen van vastgoed, het taxeren van vastgoed en financiering van vastgoed. We zoeken iemand die minimaal 2 dagen in de week beschikbaar is om les te geven. Waarbij de invulling in overleg gaat en er veel mogelijk is.  Binnen een dag geef je 2 klassen les van ongeveer 2 uur per les. Je staat dus 4 uur per dag voor de klas en de andere uren besteed je aan voorbereiding van deze lessen. Waarbij je aan ongeveer 25 studenten per klas les geeft. Indien je meer beschikbaar bent zijn er ook mogelijkheden om stagebegeleiding en projectbegeleiding te doen.

Wat bieden we jou?

  Contract met uitzicht op een vast dienstverband
  Afhankelijk van ervaring tussen €2.769,32-€4.192,37 bruto per maand
  8,3% eindejaarsuitkering
  Een stabiele werkgever die met je meedenkt
  Een flexibele arbeidsomvang (indien gewenst)

 

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Het totale team bestaat uit ongeveer 40 collega’s met verschillende achtergronden en opleidingen binnen het vastgoed. Waarbij je samen ongeveer 800 studenten opleidt. Binnen de competentie bemiddelen en waarderen zijn er meerdere collega’s betrokken bij de invulling en vormgeving van het onderwijs. Mocht je dus ondersteuning nodig hebben dan is die er zeker. Daarnaast kenmerkt het team van vastgoed zich als een professioneel gezellig team dat dicht bij de student staat.

Ben jij wie we zoeken?

  • Enkele jaren ervaring als vastgoedtaxateur
  • HBO/WO opgeleid
  • Ondernemende en op samenwerking gerichte instelling
  • Affiniteit met onderwijs

Kortom een energieke doener uit het werkveld die het leuk vindt om zijn kennis over te dragen en nieuwe kennis op te doen samen met studenten.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Museumpark hoogbouw

Burgemeester S'jacobplein 1 3015 CA Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt of komt die in de buurt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Jean-Paul Weber is de recruiter voor de functie en bereikbaar op 0611 330 645 of via j.weber@hr.nl.

 

Is dit je droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.