Menu Zoeken English

Docent Sport (1,0 fte)

Instituut voor Commercieel Management

De sportwereld is een fascinerende wereld die jij van binnen en van buiten kent. Jij weet dat het minstens zo belangrijk is om achter de schermen te presteren als op het veld. Juist de combinatie van commerciële en sportieve belangen, daar gaat je hart sneller van kloppen. Draag je enthousiasme over op onze studenten en ga samen met ze aan de slag.

Wat ga je doen?

Je verzorgt onze sportlessen. Daartoe behoort naast het doceren van sport in het kader van sportmanagementvaardigheden in de sporthal, het verzorgen van theorielessen sportmanagement, alsook het begeleiden van onze studenten bij projecten en coaching van studenten.  Ook wordt er verwacht mee te denken in de innovaties van de cursus.

Wat bieden we jou?

  Een contract voor 2 jaar met uitzicht op vast dienstverband
  € 2.769,32 - € 4.192,37 bruto per maand
  8,3 % eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

 

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Binnen Hogeschool Rotterdam zijn de internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen gebundeld in de Hogeschool Rotterdam Business School (HRBS). Hier ga je als docent Sportmanagementvaardigheden aan de slag binnen de community SportMarketing & Management. Je werkt in een ambitieus onderwijsteam dat veel vrijheid heeft om zelf keuzes te maken en het onderwijs vorm te geven.

900
studenten
45
medewerkers

Ben jij wie we zoeken?

Een afgeronde opleiding ALO is een must. En eerlijk is eerlijk: een passie voor sport is ook een harde eis. Van daaruit praten we verder.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Marietta Koopmans-Broersma is onderwijsmanager van CE: SportMarketing & Management. Ze hoort graag van je. Neem contact met haar op 06-48135848 of m.g.koopmans-broersma@hr.nl.

Is dit je droombaan?

Reageer vóór 16 juni 2019
of beter nog: nu meteen.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.