Menu Zoeken English

De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam, Zadkine en Albeda dat is gestart is om alle Associate degree (Ad) opleidingen onder één dak, en volgens een strategische visie aan te bieden. De kernwaarden van de Rotterdam Academy zijn: Vakmanschap, Verbondenheid en Vernieuwing. Docenten die werkzaam zijn voor de Rotterdam Academy dragen deze waarden uit in de dagelijkse praktijk.

Vakmanschap van de docent

Een docent van de Rotterdam Academy is zich zeer bewust van de kenmerken van zijn doelgroep en schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische vormen. Het is een inspirerend persoon die zich door zijn positieve benadering profileert als voorbeeld voor de studenten.

Verbondenheid van de docent

De Rotterdam Academy docent is een betrokken persoon, altijd bereikbaar voor studenten en open voor samenwerking met collega’s. De docent voelt zich verbonden met de Rotterdam Academy en zoekt en onderhoudt relaties met het beroepenveld.

Vernieuwing van de docent

Onder vernieuwing wordt bij de Rotterdam Academy verstaan dat een docent creatief durft te zijn en met nieuwe ideeën anderen kan overtuigen. Hiervoor bestaat binnen de Rotterdam Academy immers alle ruimte! De docent heeft een open mind voor innovaties in lesmethoden, ICT gebruik of praktijkonderwijs en komt ook tot tastbare resultaten.

Bij de Rotterdam Academy is er bij de Opleiding Ad Sociaal Financiële Dienstverlening een vacature ontstaan voor Docent Schulddienstverlening max 0,8 fte.

Functie

We zijn op zoek naar een docent die de taken op uitvoeringsniveau kan oppakken en specifieke werkervaring heeft op de gebieden schulddienstverlening, wijkteam, reguliere hulpverlening, wsnp en gemeentelijke regelgeving. Expliciet vragen we ruime ervaring in de schulddienstverlening en kennis over wsnp en de regelgeving in de regio Rijnmond en landelijk perspectief

Het betreft de volgende uitvoering van de volgende geclusterde taken.

  • Monitoring en Ontwikkeling Onderwijsprogramma
  • Onderwijsvakken
  • Praktijkbegeleiding Onderwijsontwikkeling.

Je bent betrokken bij kennisontwikkeling op jouw vakgebied en je neemt actief deel aan onderwijsinnovatie.

Profiel

  • Je kunt je vinden in de kernwaarden van de Rotterdam Academy.
  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau en bent in het bezit van een masteropleiding.
  • Je beschikt over didactische en coachende kwaliteiten en bent op de hoogte van de actuele onderwijskundige inzichten, methoden en technieken.
  • Je bent in staat inzicht in de relevante, actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met het onderwijs.
  • Tevens kun je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van curricula en programmaonderdelen.

Wij zoeken docenten met een Masteropleiding, Inhoudelijke en vakexpertise op het gebied van schulddienstverlening, wijkteam, reguliere hulpverlening, wsnp en gemeentelijke regelgeving.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een dienstverband voor de duur van een jaar (D3 cao hbo). Er zijn mogelijkheden voor een eventuele indetachering voor een gedeelte van de vacature. Bij goed functioneren is er uitzicht op contractverlenging. Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Wij zijn op zoek naar lange termijn versterking van ons team vanaf 26-8-2019.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor aanvullende informatie over de vacature en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Barbara Boom, onderwijsmanager van de Ad opleidingen Sociaal domein; a.b.boom@hr.nl.

Sluitingsdatum: 25 juni 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.