Menu Zoeken English

Docent Sales & Accountmanagement (0,4 fte)

Rotterdam Academy

Hogeschool Rotterdam brengt werelden samen. Voor toekomstige docenten, onderzoekers, ondersteuners en managers die durven te kiezen voor een baan in het onderwijs. En voor onderwijsprofessionals die willen werken aan de meeste ambitieuze hogeschool van de Randstad met 39.000 studenten en bijna 4000 werknemers. Meer dan 100 nationaliteiten werken en studeren bij ons, met de stad Rotterdam als laboratorium. We delen dezelfde drive: wij zijn hier elke dag om bij te dragen aan de ontwikkeling van studenten.

Wat ga je doen?

Als docent Sales & Accountmanagement verzorg je voor een gedeelte van jouw aanstelling onderwijs aan groepen studenten waarbij van jou een bijdrage wordt gevraagd op de onderwijsmodulen Sales en Salesvaardigheden. Naast het verzorgen van onderwijs toets je de leerresultaten van studenten. Maar je staat niet alleen maar voor de klas. Naast het verzorgen van lessen ben je actief betrokken bij het begeleiden van studenten in hun project,- stage,- en afstudeeropdrachten. Ook het coachen van studenten in hun studieloopbaan en verdere professionele ontwikkeling maakt een belangrijk onderdeel uit van de functie. Tevens lever je in samenwerking met collega docenten een actieve bijdrage aan de continue (door)ontwikkeling van het curriculum van de opleiding.

Wat bieden we jou?

  Een contract voor 1,5 jaar
  € 2.769,32 - € 4.892,31 bruto per maand
  Volledige 13e maand
  Uitstekende scholingsmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

 

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Het onderwijsaanbod van Hogeschool Rotterdam wordt vormgegeven vanuit 13 verschillende instituten. Zo’n 95 verschillende opleidingen zijn op vakgebied geclusterd binnen één van deze instituten. Behalve bij de Rotterdam Academy. De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Zadkine, het Albeda college en Hogeschool Rotterdam en is het instituut waar alle Associate degree opleidingen voor alle vakgebieden zijn ondergebracht. Associate degrees zijn praktische tweejarige hbo-opleidingen. Onze belangrijkste doelgroep is de mbo-student die wil doorstuderen in het hbo, en op die manier zijn talenten nóg verder wil ontwikkelen. En dat is de expertise die we bij Rotterdam Academy allemaal inzetten: wij weten hoe we de mbo-instromer de stap laten maken, die hij zonder de mogelijkheden van de Associate degree niet zou hebben gemaakt.

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze studenten? Wij zijn op zoek naar een  docent Sales & Accountmanagement voor de Ad-opleiding Sales & Accountmanagement.

Het sales landschap verandert snel. Door de sterke opkomst van online sales is een nieuwe customer journey ontstaan, meer gericht op de persoon en zijn specifieke behoeften. Tegelijkertijd integreren sales & marketing steeds meer. Dat vraagt om een andere klantbenadering. En dus om aangepast en vernieuwend onderwijs. Bij Rotterdam Academy kun jij daarin een belangrijke schakel zijn, want onze Ad-opleiding Sales & Accountmanagement heeft enorme behoefte aan sales geënte praktijkmensen. Als docent sta je hier middenin een bruisende kennisomgeving en kun je echt van betekenis zijn voor de student en zijn ontwikkeling. Op het snijvlak van onderwijs en arbeidsproces werk je praktijkgericht aan het opleiden van je studenten. Bij ons lopen studenten rond met een hands-on instelling. Studenten die morgen in praktijk brengen wat we ze vandaag leren. Daarom hebben we binnen het curriculum het verkoopproces centraal gesteld. Een groot thema waarin alle elementen van de opleiding samenkomen. Die praktijkgerichte opzet geeft een instant resultaat en dat past prima bij onze studenten. Maar ook bij jou. Want je maakt deel uit van een hecht team collega’s, waar je jouw eigen specialisme aan toevoegt. Dat kan zijn op het gebied van kennis, vaardigheden of talentontwikkeling. Daarbij is alles gericht op de vraag: hoe helpen we de student verder naar de volgende stap in zijn ontwikkeling en carrière? En dan is geen dag hetzelfde! Het ene moment werk je samen met de sales manager van een multinational, het andere moment los je een probleem op van een klant. Er zijn veel geplande en ongeplande momenten om de koppen bij elkaar te steken en een koers te wijzigen. Die flexibiliteit is ingebakken. Daarbij krijg je alle ruimte om ook jezelf verder te ontplooien. Dat betekent veel vrijheid om je eigen sales expertise binnen de opleiding uit te werken. Wil je gastcolleges opzetten of veel op pad met studenten? Ga vooral je gang! Weet je netwerken handig aan elkaar te koppelen om nóg dichter op het werkveld te kunnen zitten? Top! En als je dan ook nog je verhaal boeiend kunt overbrengen…

Ben jij wie we zoeken?

Onze ideale kandidaat is een professional met werkervaring in het sales domein met een afgeronde masteropleiding (hbo of wo). Didactische en coachende vaardigheden zijn van belang maar daar kunnen we je ook gaandeweg in door ontwikkelen. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het werkveld en vakgebied en onderhoudt contacten met het werkveld om zo je kennis up to date te houden en in te brengen in het onderwijs. Je bent in staat om op een inspirerende manier kennis over te dragen aan studenten. Dit doe je in samenwerking met collega docenten die garant staan voor optimaal onderwijs. Verder beschik je over een verbindend, vernieuwend en coachend vermogen. Ervaring in het (hbo)onderwijs is een pré. 

Als Rotterdam Academy staan we midden in de Rotterdamse samenleving en willen we daarvan ook een afspiegeling vormen. Naast onze diversiteit aan studenten hecht de Rotterdam Academy waarde aan een divers personeelsbestand. De Rotterdam Academy streeft een inclusieve werk- en leeromgeving na waarin gelijke kansen centraal staan.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Museumpark hoogbouw

Burgemeester S'jacobplein 1 3015 CA Rotterdam

Heb je vragen over de inhoud van deze functie of de werving- en selectieprocedure, neem dan contact op met Meike van Prooijen (onderwijsmanager) via email: m.r.van.prooijen@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.