Menu Zoeken English

Bij de opleiding Vastgoed & Makelaardij leiden we studenten op tot allround vastgoeddeskundige. Waar kan dat beter dan in Rotterdam? Van de wijk Katendrecht tot het Oude Noorden, hier zijn wij helemaal op onze plek. Studenten worden vanaf dag 1 ondergedompeld in de wereld van vastgoed. Bij ons geen algemene economische propedeuse, maar meteen de diepte in. Als onderdeel van het Instituut voor de Gebouwde Omgeving is er direct veel contact met andere opleidingen, van Bouwkunde tot Ruimtelijke Ordening & Planologie. Als docent ben je samen met je studenten onderdeel van een dynamisch netwerk van kennisontwikkeling en onderzoek. Altijd met één been in de praktijk, met gastcolleges van uiteenlopende specialisten en volop projecten in het veld.

Onze opleiding zoekt versterking in de vorm van iemand met een planologische achtergrond en het liefst met ervaring in duurzaamheid. Met jouw kennis en expertise is het de bedoeling dat je vakken als ruimtelijke ordering en planologie, duurzaam vastgoed en gebiedsontwikkeling kan gaan geven. Daarnaast zal je takenpakket bestaan uit een mix van stagebegeleiding, coaching van studenten en projectbegeleiding. Een veelzijdige functie waarbij de lat ligt hoog ligt.

We zijn een ambitieuze opleiding met een gedreven team en enthousiaste, mondige studenten. Je zou kunnen stellen dat de cultuur ergens tussen onderwijs en bedrijfsleven in zit. Persoonlijk en informeel waar het kan, maar ook zakelijk en gestructureerd. Wars van 9 tot 5, afspraak is afspraak. Dat vertaalt zich in afstudeerscripties van niveau, maar ook in docenten die elkaar continu scherp houden. We bevinden ons in een doorlopend proces van verbetering en vernieuwing. Als docent krijg je zelf alle ontwikkelruimte die je zoekt om je eigen vakgebied verder te verbreden en uit te diepen. Vastgoed en Makelaardij is geen plek om te landen vanuit het bedrijfsleven, het is een springplank om jezelf te blijven overtreffen. 

Wij bieden een:

  • Gevarieerde baan waarin coaching, lesgeven en begeleiding centraal staan
  • Enthousiast team
  • Ontwikkelingsmogelijkheden zowel persoonlijk als professioneel
  • Mogelijkheid tot parttime invulling
  • Salaris met een max. van € 4.094,11 bruto per maand. exclusief 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Wil jij je samen met je studenten de komende jaren ontwikkelen tot een expert in dit vakgebied dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Mocht je aan de hand van deze tekst twijfelen of je past op de vacature dan kan je altijd eerst contact opnemen met onze recruiter Jean-Paul Weber (j.weber@hr.nl of op 0611330645). Voordat je een motivatiebrief schrijft kan hij je altijd vertellen of je wel of niet voldoende aansluit.

Je kunt uitsluitend online via de website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.