Menu Zoeken English

Docent Marketing en/of Sales gezocht voor de community Global Marketing & Sales (3,0 fte)

Instituut voor Commercieel Management

Binnen Hogeschool Rotterdam Business School studeren ca. 12.000 studenten aan internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen. De Business School profileert zich met drie inhoudelijke accenten in haar activiteiten: sociaal, duurzaam en digitaal. Het zijn bij uitstek déze drie accenten die de Business School verbinden aan de regio Rotterdam. De Business School is een gemeenschap van professionals die samen met onze studenten een dynamische onderwijsinstelling vormt voor het economisch werkveld. De Business School biedt onderwijs dat voor iedereen toegankelijk is, in een leeromgeving die lijkt op de beroepspraktijk en waar het werkveld actief participeert. In het onderwijs staat de ontwikkeling van de studenten centraal en wordt de student voorbereid op een wereld die steeds verandert.

Community Global Marketing & Sales

De opleiding Commerciële Economie is onderdeel van deze Business School. Studenten die Commerciële Economie willen studeren kunnen kiezen uit vier verschillende vierjarige differentiatieprofielen (community’s). Eén daarvan is de community Global Marketing & Sales (GMS). De commercieel econoom uit deze community ziet kansen in een steeds veranderende wereld en zet die om in commerciële waarde. We geloven dat commerciële vraagstukken steeds meer bekeken worden vanuit een ‘global perspectief’, mede door het digitale tijdperk waarin we leven en de global uitdagingen zoals duurzaamheidsvraagstukken waar onze maatschappij voor staat. De startende commercieel econoom werkt voor middelgrote tot grote ondernemingen en brengt de organisatie en stakeholders in beweging. Daarbij heeft hij gevoel voor de organisatiecultuur en realiseert verandering. Juist door kleine interventies verschuift de koers van de onderneming. Omdat de wereld zo snel verandert is hij flexibel en stelt hij zich lerend op.

Functie

Voor GMS zijn we per direct op zoek naar een docent met een allround profiel, die in staat is studenten te begeleiden en motiveren voor het oppakken van commerciële vraagstukken.

We zoeken iemand die zich wil verdiepen in de commerciële vraagstukken van nu, die zich meer en meer ook in de digitale wereld bevinden.

Profiel

  • Het is een must dat je beschikt over een afgeronde masteropleiding, bij voorkeur een relevante opleidingsachtergrond.
  • Je weet dat het onderwijs van nu niet meer bestaat uit louter hoorcolleges en bent in staat / wil de uitdaging aan gaan studenten op een actieve manier te laten spelen met theorie en praktijkvraagstukken.
  • Je bent in staat actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met het onderwijs en ziet een uitdaging in het samen bouwen aan kennis voor nu en de toekomst.
  • Met je ervaring ben je ook in staat studenten te begeleiden bij projecten, stages en afstuderen.
  • Je hebt actuele kennis van marketing-, sales- en bedrijfseconomische concepten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd (art. D3 cao-hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.704,41 en maximaal €4.777,65 bruto per maand (schaal 10/11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail contact opnemen met Caroline Vrij, onderwijsmanager opleiding Commerciële Economie, via emailadres: C.J.M.Vrij@hr.nl (Global Marketing & Sales, onder vermelding van: vacature docent Global). Graag het emailadres gebruiken voor vragen over de vacature, jouw sollicitatie zien we graag via de website binnenkomen.

De 1e ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 25 maart 2019.

Sluitingsdatum: 22 maart 2019

Je kunt uitsluitend online via onze website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.