Menu Zoeken English

Het instituut Rotterdam Academy (RAc) is opgericht op initiatief van Hogeschool Rotterdam en de ROC’s Albeda College en Zadkine. Rotterdam Academy is één van de elf instituten binnen Hogeschool Rotterdam. Het instituut biedt studenten een tweejarige hbo beroepsopleiding met een Associate degree diploma. Bij Rotterdam Academy worden de kernwaarden vakmanschap, verbinden en vernieuwen breed gedragen. Docenten die werkzaam zijn voor de Rotterdam Academy dragen deze waarden uit in de dagelijkse onderwijspraktijk.

Vakmanschap van de docent

Een docent van de Rotterdam Academy is zich zeer bewust van de kenmerken van zijn doelgroep en schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische vormen. Het is een inspirerend persoon die zich door zijn positieve benadering profileert als voorbeeld voor de studenten.

Verbondenheid van de docent

De Rotterdam Academy docent is een betrokken persoon, altijd bereikbaar voor studenten en open voor samenwerking met collega’s. De docent voelt zich verbonden met de Rotterdam Academy en zoekt en onderhoudt relaties met het beroepenveld.

Vernieuwing van de docent

Onder vernieuwing wordt bij de Rotterdam Academy verstaan dat een docent creatief durft te zijn en met nieuwe ideeën anderen kan overtuigen. Hiervoor bestaat binnen de Rotterdam Academy immers alle ruimte! De docent heeft een open mind voor innovaties in lesmethoden, ICT gebruik of praktijkonderwijs en komt ook tot tastbare resultaten.

Studenten die bij Rotterdam Academy willen studeren kunnen kiezen uit veertien verschillende Ad opleidingen. Deze opleidingen zijn afgestemd op een specifiek beroepsprofiel dat is opgesteld in intensieve samenwerking tussen hbo, mbo en de beroepspraktijk. Eén daarvan is de opleiding Ad Ondernemen. Ad Ondernemen richt zich op studenten die met een ondernemende houding, een goed onderbouwd businessplan en een rijk netwerk hun kansen willen vergroten op een succesvolle onderneming.

Bij de opleiding Ad Ondernemen is er een vacature ontstaan voor een docent Marketing / Ondernemen 1,0 fte.

Functie

Je verzorgt, als docent Marketing / Ondernemen, onderwijs aan studenten uit het eerste en tweede leerjaar van Ad Ondernemen. Je hebt affiniteit en/of ervaring met ondernemerschap en kunt dat toepassen in je lessen. Je bent breed inzetbaar op inhoudelijke vakken, businesscoaching en projectbegeleiding van studenten. Ook begeleiding van afstuderende studenten behoort tot je takenpakket net als de ontwikkeling van nieuwe cursussen. Je bent een kritisch persoon die met studenten constant de praktijkrelevantie van de theorie toetst en graag een bijdrage levert in de optimalisatie van het gehele curriculum van Ondernemen.

Profiel

  • Je kunt je vinden in de kernwaarden van de Rotterdam Academy.
  • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met praktijkervaring in het bedrijfsleven of als ondernemer.
  • Je beschikt over een Master.
  • Je beschikt over een masteropleiding richting bedrijfskunde, economie, marketing of entrepreneurship.
  • Je hebt affiniteit met ondernemerschap.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.892,31 bruto per maand (schaal 10-11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor aanvullende informatie over de vacature en de selectieprocedure kun je contact opnemen met John Sosrojoedo, onderwijsmanager Economisch Domein via email: j.h.sosrojoedo@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.