Menu Zoeken English

Het instituut Rotterdam Academy (RAc) is opgericht op initiatief van Hogeschool Rotterdam en de ROC’s Albeda College en Zadkine. Rotterdam Academy is één van de elf instituten binnen Hogeschool Rotterdam. Het instituut biedt studenten een tweejarige hbo aan met een Associate degree diploma. Bij Rotterdam Academy worden de kernwaarden vakmanschap, verbinden en vernieuwen breed gedragen. Docenten die werkzaam zijn voor de Rotterdam Academy dragen deze waarden uit in de dagelijkse onderwijspraktijk.

Vakmanschap van de docent

Een docent van de Rotterdam Academy is zich zeer bewust van de kenmerken van zijn doelgroep en schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische vormen. Het is een inspirerend persoon die zich door zijn positieve benadering profileert als voorbeeld voor de studenten.

Verbondenheid van de docent

De Rotterdam Academy docent is een betrokken persoon, altijd bereikbaar voor studenten en open voor samenwerking met collega’s. De docent voelt zich verbonden met de Rotterdam Academy en zoekt en onderhoudt relaties met het beroepenveld. 

Vernieuwing van de docent

Onder vernieuwing wordt bij de Rotterdam Academy verstaan dat een docent creatief durft te zijn en met nieuwe ideeën anderen kan overtuigen. Hiervoor bestaat binnen de Rotterdam Academy immers alle ruimte! De docent heeft een open mind voor innovaties in lesmethoden, ICT gebruik of praktijkonderwijs en komt ook tot tastbare resultaten.

De opleiding

Studenten die bij Rotterdam Academy willen studeren kunnen kiezen uit veertien verschillende Ad- opleidingen. Deze opleidingen zijn afgestemd op een specifiek beroepsprofiel dat is opgesteld in intensieve samenwerking tussen hbo, mbo en de beroepspraktijk. Eén daarvan is de opleiding Ad Logistiek Management.

De opleiding Ad Logistiek Management stoomt studenten klaar voor hun beroep in de logistieke sector. Studenten leren om logistieke processen aan te sturen, knelpunten te signaleren vanuit een breed perspectief en problemen te analyseren. Afgelopen jaar is Ad Logistiek Management met een ambitieuze groep mensen gestart. Door de groei van de opleiding is er vacatureruimte ontstaan en zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s met een passie voor logistiek.

Bij de Ad-opleiding Logistiek Management is er een vacature ontstaan voor een Docent Logistiek.

Functie

Je verzorgt binnen de Ad opleiding Logistiek Management diverse cursussen omtrent het vakgebied Logistiek. Tijdens de opleiding staan de deelgebieden, warehousing, transport, productie, integrale logistiek, voorraadbeheer en fysieke distributie centraal in een onderwijsperiode. De theorie en praktijklessen focussen zich dan ook op deze deelgebieden. Door het praktijkgerichte karakter van de opleiding is relevante praktijkervaring een pré. Je weet daarom de praktijk naar binnen te halen en je netwerk in te zetten. Tevens ben je in staat om studenten te begeleiden bij projecten, afstuderen en persoonlijke ontwikkeling.

Je bent een kritisch persoon die constant de praktijkrelevantie van de theorie toetst en graag een bijdrage levert in de optimalisatie van het gehele curriculum van Logistiek Management. Je bent breed inzetbaar en hebt een hart voor de student.

Profiel

  • Je beschikt over een relevante afgeronde masteropleiding.
  • Je beschikt over een didactische bevoegdheid of bent bereid je hierop verder te bekwamen.
  • Je beschikt over werkervaring in de logistiek en/ of hebt affiniteit en werkervaring met het beroepenveld.
  • Je beschikt over coachende vaardigheden en bent in staat om actuele ontwikkelingen uit de praktijk te verbinden met het onderwijs.
  • Je hebt een lerende, reflectieve en onderzoekende houding en bent in staat studenten daarop aan te sturen.
  • Je bent open, flexibel en hebt een op samenwerking gerichte instelling.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.892,31 bruto per maand (schaal 10/11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor aanvullende informatie over de vacature en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Jeroen Vrins, opleidingscoördinator Logistiek via email: VrinJ@hr.nl.

Je kunt uitsluitend online via de website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.