Menu Zoeken English

De opleiding Business IT & Management maakt deel uit van het onderwijs van het Instituut voor Bedrijfskunde (IBK), dat met ruim 160 medewerkers en 2500 studenten een onderdeel is van Hogeschool Rotterdam Business School. Het instituut IBK is gevestigd aan de Kralingse Zoom in Rotterdam. Van medewerkers wordt verwacht dat ze steeds het beroep waartoe studenten worden opgeleid als uitgangspunt nemen bij het ontwikkelen, verzorgen en ondersteunen van onderwijs.

Het instituut is verbonden aan een kenniscentrum. Samen doen zij praktijkgericht onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwij

International Business Skills en Engels

Business IT and Management (BIM) is een opleiding die een brug slaat tussen Business en IT. International Business Skills is een belangrijk vak bij BIM omdat het vakgebied van IT in hoge mate geglobaliseerd is. Denk hierbij aan het Internet dat landsgrenzen overstijgt, maar ook aan Nederlandse bedrijven die samenwerken met IT-specialisten in Oekraïne, Rusland, Indië, Roemenië enzovoorts. BIM-studenten moeten in staat zijn om met culturele verschillen om te gaan en internationaal te communiceren. Dit vraagt ook om een goede beheersing van de Engelse taal.

Functie

Voor BIM zijn we per half augustus op zoek naar een docent International Business skills met een allround profiel, die in staat is studenten te begeleiden en motiveren voor het oppakken van vraagstukken uit de internationale business en IT, en in deze context ook het lesprogramma International Business Skills kan verzorgen. We zoeken iemand met een sterke interesse voor de wereld van de IT.

Profiel

  • Een afgeronde masteropleiding met een relevante opleidingsachtergrond is een must;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent in staat / wil de uitdaging aan gaan studenten op een actieve manier te laten spelen met theorie en praktijkvraagstukken;
  • Je bent in staat actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met het onderwijs en ziet een uitdaging in het samen bouwen aan kennis voor nu en de toekomst;
  • Met je ervaring ben je ook in staat studenten te begeleiden bij projecten, stages en afstuderen.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (art. D4 cao-hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je per mail contact opnemen met Ruth de Baat onderwijsmanager a.i. Opleiding BIM, onder vermelding van: vacature docent Business Skills en engels, r.de.baat@hr.nl.

Sluitingsdatum 28 juni 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.