Menu Zoeken English

Aan de rand van het centrum van Rotterdam, gehuisvest aan de Coolhaven, verzorgt het Instituut voor de Gebouwde Omgeving (IGO) de bacheloropleidingen Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening & Planologie, Vastgoed & Makelaardij, Civiele Techniek, Facility Management en Logistics Management. Het instituut verbindt zich met zijn opleidingen aan de problematiek rond de duurzame ontwikkeling van grootstedelijke deltagebieden. We streven naar een integrale benadering rond waterbeheer, logistiek, infrastructuur en bouw in een leefbare en duurzame omgeving.

Het instituut is verbonden aan een kenniscentrum. Samen doen zij praktijkgericht onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs.

De opleiding Logistics Management zoekt versterking. We zijn op zoek naar een docent Inkoopmanagement/Logistiek.

Functie

Je verzorgt binnen de opleiding Logistics Management, in het bijzonder de minor Inkoopmanagement, colleges en praktische oefeningen. Daarnaast begeleid je studenten in vormen van projectmatig onderwijs en bij opdrachten. Tevens draag je zorg voor individuele begeleiding van studenten tijdens hun studieloopbaan. Verder wordt een bijdrage van je verwacht in het verbeteren van onderwijsprogramma’s.

Profiel

  • Je hebt een afgeronde Master-opleiding*, bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Economie wellicht met specialisatie op inkoop en/of logistiek.
  • Je hebt bij voorkeur een aanvullende, afgeronde beroepsopleiding (NEVI of vergelijkbaar).
  • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring in het werkveld van inkoop en supply management.
  • Je wilt deze ervaring graag overdragen aan studenten.
  • Je beschikt over didactische vaardigheden of bent bereid je op dat vlak te bekwamen.
  • Je bent collegiaal en resultaatgericht.

*Sollicitaties van kandidaten zonder afgeronde masteropleiding worden niet meegenomen in de selectieprocedure.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijke dienstverband voor twee jaar met uitzicht op vast (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal €2.769,32 en maximaal €4.892,31 bruto per maand (schaal 10 of 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Remco de Vries, onderwijsmanager Logistics Management (010-794 4918), of Hans Bruijstens, coördinator Minor Inkoopmanagement (j.c.j.bruijstens@hr.nl of 06-51422949).

Sluitingsdatum: 12 juli 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.