Docent HRM (affiniteit met bedrijfsrecht) (0,8-1,0 fte)

Rotterdam Academy

De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam, Zadkine en Albeda dat vijf jaar geleden is gestart is om alle Associate degree (Ad) opleidingen onder één dak te huisvesten en een gezamenlijke strategische visie uit te dragen. De kernwaarden van de Rotterdam Academy zijn: Vakmanschap, Verbondenheid en Vernieuwing.  Docenten die werkzaam zijn voor de Rotterdam Academy dragen deze waarden uit in de dagelijkse praktijk.

In de opleiding Ad Management liggen de accenten op praktijkgericht onderwijs en op de ontwikkeling van professionele vaardigheden. Aandacht voor hoge kwaliteit van ons onderwijs en persoonlijke begeleiding van de student kenmerken onze werkwijze. De opleiding werkt daarom constant aan innovaties ter verbeteringen van het programma en de leeronderdelen. Van ons nieuwe collega wordt verwacht dat hij of zij een kritische gesprekspartner is voor zowel studenten als onze collega’s, studenten vooruit helpt in hun ontwikkeling, kwaliteitsbesef heeft, hulpvaardig is naar anderen en expertise levert op één van de vakgebieden van de opleiding Ad Management.

Wij bieden ons onderwijs in een voltijd en deeltijd variant aan.

Door personeelswijzigingen binnen de opleiding Ad Management is er per 26 augustus 2019 vacatureruimte ontstaan voor een Docent HRM (affiniteit met bedrijfsrecht) 0,8-1,0 fte.

Functie

Als docent word je ingezet om als projectbegeleider studenten te begeleiden en je kennis (op het gebied van HRM, arbeids- en bedrijfsrecht) en ervaring te delen. Je maakt theorie tastbaar voor de studenten zodat zij hiermee aan de slag kunnen met hun praktijkopdracht en voor de deeltijdstudent binnen hun eigen organisatie. Naast je inzet als projectdocent fungeer je als coach voor studenten die je begeleid op weg naar het diploma.

Je bent een kritisch persoon die constant de praktijkrelevantie van de theorie toetst en graag een bijdrage levert in de optimalisatie van het gehele curriculum van de Ad Management.

• Je kunt je vinden in de kernwaarden van de Rotterdam Academy
  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met praktijkervaring in het bedrijfsleven, overheid of semi-overheid
  • Je beschikt over een relevante Master opleiding (bij voorkeur op het gebied van HRM)
  • Je bent bekend met het (HRM) werkveld
  • Je hebt affiniteit met coaching van studenten op hun de professionele ontwikkeling
  • Bij voorkeur heb je een onderwijsbevoegdheid. Bij het ontbreken hiervan vragen wij je bereidheid tot het halen hiervan in het eerst jaar dat je bij ons werkt.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een dienstverband voor de duur van een jaar (D3-contract). Bij goed functioneren is er uitzicht op contractverlenging. Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden, een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor aanvullende informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rens Rietveld (riera@hr.nl) of Suzanne Koster (grosd@hr.nl), opleidingscoördinatoren van de Ad Management.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.