Menu Zoeken English

Docent HRM (2,0 fte)

Instituut voor Bedrijfskunde

De opleiding HRM maakt deel uit van de Hogeschool Rotterdam Business School (HRBS) en is gevestigd aan de Kralingse Zoom in Rotterdam.

De HRM opleiding in Rotterdam kenmerkt zich door haar bedrijfsgerichte aanpak. Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar meerdere (parttime) docenten HRM.

De opleiding HRM bestaat uit ruim 30 professionals uit het brede werkveld die met veel passie voor studenten een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van aankomende beroepsbeoefenaren 

Functie

We zijn op zoek naar allround docenten op het HRM vakgebied maar zoeken ook specifiek naar een docent met specialisatie op en/of affiniteit met, arbeidsrecht. Als docent verzorg je onderwijs voor studenten HRM in de rol van HRM-deskundige, begeleider, inspirator, onderzoeker en professional. Tot je taken behoren o.a. het:

  • samen met collega’s verzorgen en ontwikkelen van onderwijs;
  • participeren in het docententeam;
  • begeleiden en coachen van studenten;
  • onderhouden van contacten met het beroepenveld.

Profiel

  • Je hebt een afgeronde Master opleiding, bij voorkeur Bedrijfskunde, HRM of Rechten.
  • Je hebt ervaring met onderwijs en je kunt het vak op inspirerende wijze overbrengen aan studenten.
  • Je beschikt over een Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid of bent bereid die te behalen.
  • Je hebt werkervaring als HRM professional.
  • Je bent analytisch, flexibel, professioneel en resultaatgericht. Je herkent jezelf in de woorden: teamplayer, coach en innovator.
  • Je bent een inspirator voor je collega’s en studenten.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar (D3 cao-hbo) met uitzicht op onbepaalde tijd. De omvang van je functie is minimaal 0,4 fte en maximaal 0,8 fte.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding & ervaring, minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10, afhankelijk van opleiding en werkervaring) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor informatie over deze vacature en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Martijn de Ruiter, op telefoonnummer 0611 035 815.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.