Menu Zoeken English

Hogeschool Rotterdam Business School biedt bijna alle business en economische opleidingen aan. De Business School biedt onderdak aan zo’n 12.000 studenten op de locatie Kralingse Zoom; een modern en transparant onderwijsgebouw waar het onderwijs kleinschalig aangeboden wordt en met een zichtbare samensmelting van leren en praktijk. De pijlers van het onderwijsconcept zijn pedagogiek, didactiek en organisatie. Binding tussen studenten, docenten en het beroepenveld is een belangrijk aspect. Naar elkaar hebben wij hoge verwachtingen en staat actief leren in deze dynamische omgeving centraal.

Het Instituut voor Financieel Management is onderdeel van deze Business School en verzorgt met 150 medewerkers voor ongeveer 2500 studenten onderwijs in de opleidingen Accountancy, Finance & Control en Finance, Tax & Advice.

Word jij enthousiast van het werken met jonge mensen om hen voor te bereiden op de steeds veranderende arbeidsmarkt, dan is de opleiding Finance & Control op zoek naar jou.

Functie

Als docent bij de opleiding Finance & Control beschik jij over pedagogische, didactische en financiële vaardigheden. Je werkt het liefst in een hecht team dat bestaat uit professionals. Door samenwerking en creativiteit zorgt het team ervoor dat studenten opgeleid worden voor de beroepspraktijk of een vervolgstudie. Je begrijpt de studenten, signaleert hun talenten en je bent een inspiratiebron voor hun persoonlijke ontwikkeling. Je begeleidt en motiveert studenten bij het oppakken van financiële vraagstukken. Je voelt je verbonden met de student en de opleiding. We zoeken iemand met een sterke interesse voor het  beroepenveld en zich daarnaast wil verdiepen in de financiële en bedrijfskundige vraagstukken van nu, die zich meer en meer ook in de digitale wereld bevinden. Daarbij houd je nationale en internationale trends bij en verwerkt deze in het vakmanschap.

Profiel

Ben jij die nieuwe inspirerende collega (0,4-1,0 FTE ) die de opleiding Finance & Control zoekt en beschik je over:

  • een afgeronde, relevante masteropleiding;
  • didactische en pedagogische vaardigheden
  • actuele kennis over en ervaring met Bestuurlijke Informatie Voorziening, Administratieve Organisatie en Auditen
  • en heb je veel affiniteit met digitalisering?

Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd (art. D3 cao-hbo). Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10) bij een volledige dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling. Een arbeidsmarkttoeslag behoort tot de mogelijkheden.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij de Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Ben jij enthousiast om onze nieuwe collega te worden, dan kun je voor meer inhoudelijke informatie over de functie en de selectieprocedure contact opnemen met Angélique Monteny, onderwijsmanager Finance & Control, via a.m.monteny-schriek@hr.nl.

Sluitingsdatum: 1 april 2019

Je kunt uitsluitend online via onze website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.