Menu Zoeken English

Docent Elektrotechniek / Embedded Systems (0,6-1,0 fte)

Instituut voor Engineering & Applied Sciences

Het instituut verzorgt ondermeer de opleiding Elektrotechniek (Bachelor of Science). De opleiding verzorgt onderwijs voor voltijd studenten en behoort bij de top van hbo-opleidingen Elektrotechniek in Nederland. Het docententeam kenmerkt zich als dynamisch, enthousiast en betrokken. Bij de vormgeving en uitvoering van het onderwijs wordt intensief met het beroepenveld samengewerkt.

Wegens aanhoudende groei zijn we op zoek naar een docent Elektrotechniek met een specialisatie in de richting Embedded Systems.

Functie

Als Docent Elektrotechniek ben je breed inzetbaar bij uitvoering en ontwikkeling van het onderwijs van de betreffende opleiding. Je verzorgt hierin cursussen, trainingen en begeleidt projecten. Naast deze aspecten draag je ook zorg voor individuele begeleiding van studenten tijdens hun studieloopbaan, tijdens de stage en word je als afstudeerdocent ingezet. Proef de sfeer van de opleiding Elektrotechniek, klik hier!

Profiel

  • Je hebt een academische opleiding Elektrotechniek.
  • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van Embedded Systems, bij voorkeur in het bedrijfsleven.
  • Als embedded systems docent ga je lessen verzorgen op het gebied van: analoge & digitale elektronica, wiskunde, digitale signaalbewerking, FPGA’s, VHDL, programmeren in C, regeltechniek en microcontrollers.
  • Je wordt daarnaast ingezet bij de basisvakken in het 1e en 2e jaar (wiskunde, elektronica, practica etc.).
  • Je vindt het leuk om studenten te begeleiden en te coachen, zodat zij zich professioneel en persoonlijk ontwikkelen, tevens ben je in staat om een stimulerende leeromgeving te creëren en studenten te enthousiasmeren en te motiveren.
  • Je hebt affiniteit met / ervaring in het hoger onderwijs.
  • Je wilt graag werken in een zelfsturend professioneel team.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar (D3 cao hbo) met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris varieert, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen minimaal €2.769,32 en maximaal €4.892,31 bruto per maand (schaal 10 en 11) bij een volledige werkweek, exclusief 8 % vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met: Emile van de Logt, onderwijsmanager Elektrotechniek, telefoon 010-794 4966 of e-mail: e.h.w.van.de.logt@hr.nl.

Je kunt uitsluitend online via de website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Academieplein

G.J. de Jonghweg 4 - 6 3015 GG Rotterdam

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.