Menu Zoeken English

De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam, Zadkine en Albeda dat is gestart is om alle Associate degree (Ad) opleidingen onder één dak, en volgens een strategische visie aan te bieden. De kernwaarden van de Rotterdam Academy zijn: Vakmanschap, Verbondenheid en Vernieuwing. Docenten die werkzaam zijn voor de Rotterdam Academy dragen deze waarden uit in de dagelijkse praktijk.

Vakmanschap van de docent

Een docent van de Rotterdam Academy is zich zeer bewust van de kenmerken van zijn doelgroep en schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische vormen. Het is een inspirerend persoon die zich door zijn positieve benadering profileert als voorbeeld voor de studenten.

Verbondenheid van de docent

De Rotterdam Academy docent is een betrokken persoon, altijd bereikbaar voor studenten en open voor samenwerking met collega’s. De docent voelt zich verbonden met de Rotterdam Academy en zoekt en onderhoudt relaties met het beroepenveld.

Vernieuwing van de docent

Onder vernieuwing wordt bij de Rotterdam Academy verstaan dat een docent creatief durft te zijn en met nieuwe ideeën anderen kan overtuigen. Hiervoor bestaat binnen de Rotterdam Academy immers alle ruimte! De docent heeft een open mind voor innovaties in lesmethoden, ICT gebruik of praktijkonderwijs en komt ook tot tastbare resultaten.

Door de groei van de opleiding Crossmediale Communicatie is er een vacature ontstaan voor Docent Crossmediale Communicatie (minimaal 0,8 fte).

Functie

Als docent zal je ingezet worden om studenten te coachen en te begeleiden. Je ontwikkelt lesmateriaal en denkt na over verschillende leerlijnen die passen bij het Ad-onderwijs.

Je bent een kritisch en pragmatisch persoon die constant de praktijkrelevantie van de theorie toetst en graag een bijdrage levert in de optimalisatie van het gehele curriculum van de opleiding Crossmediale Communicatie. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vakgebied en kan dit overbrengen op een diverse groep studenten.

We zoeken een docent met kennis van:

 • SEO/SEA
 • Adobe programma’s
 • Google Analytics
 • Google Adwords
 • E-mailmarketing
 • Contentmarketing
 • CMS-systemen

Profiel

 • Je kunt je vinden in de kernwaarden van de Rotterdam Academy
 • Je beschikt over een Master
 • Je beschikt over een relevante opleiding
 • Je hebt affiniteit of ervaring met het vakgebied van Crossmediale Communicatie
 • Je hebt een uitgebreid netwerk binnen de communicatiebranche
 • Je woont in, of hebt affiniteit met de Rotterdamse regio

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een dienstverband voor de duur van anderhalf jaar (D3 cao hbo). Bij goed functioneren is er uitzicht op contractverlenging. Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor aanvullende informatie over de vacature en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Edwin Moor, onderwijsmanager van de opleiding Crossmediale Communicatie, op telefoonnummer: 010-794 8193 of email: e.c.moor@hr.nl. Dit emailadres is bedoeld voor vragen, solliciteren kun je doen via onze website!

Je kunt uitsluitend online via de website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.