Menu Zoeken English

Docent Communicatieve Vaardigheden Opleiding Vastgoed & Makelaardij (0,6 fte)

Instituut voor de Gebouwde Omgeving

Hogeschool Rotterdam is met bijna 30.000 studenten een van de grootste en meest toonaangevende onderwijsinstellingen van Nederland. Een van de onderdelen van de Hogeschool is het Instituut voor de Gebouwde Omgeving (IGO). Hier worden de opleidingen Bouwkunde, Civiele Techniek, Facility Management, Logistiek en Economie, Ruimtelijke Ordening en Planologie, Vastgoed en Makelaardij en Watermanagement verzorgd door een team van enthousiaste professionals.

De opleiding Vastgoed & Makelaardij is een zakelijk opleiding waar ambitie, betrokkenheid en een Rotterdamse mentaliteit centraal staan. Ben jij iemand die kiest voor het docentschap en die begrijpt dat de kwaliteit van het onderwijs nummer 1 is?

Heb jij geen 9-5 mentaliteit? Hou je van hard werken en tegelijkertijd ook van veel plezier maken? Heb je een brede ervaring in het geven van communicatieve vaardigheden, vakken als organisatie en marketing en wil je deze lijn graag verder helpen ontwikkelen? Solliciteer dan direct naar een plek in het vastgoed docententeam.

Functie

Je verzorgt binnen de opleiding Vastgoed & Makelaardij lessen in communicatieve vaardigheden (presenteren, argumenteren, adviseren, schrijven, interculturele communicatie, marketing & organisatie). Je weet deze lessen met overtuiging uit te dragen en leert studenten hoe zij hun vaardigheden en kennis op dit gebied optimaal kunnen inzetten als vastgoedprofessional. Ook begeleid je stagiaires en draag je zorg voor coaching van studenten.

Profiel

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding
  • Je hebt ruime ervaring in communicatieve vaardigheden, gespreksvaardigheden, presenteren, debatteren, marketing en organisatievakken
  • Je weet jonge mensen te boeien en te enthousiasmeren
  • Je bent een teamspeler
  • Je bent gestructureerd
  • Je bent ambitieus en bent zeer gedreven het beste onderwijs te verzorgen
  • Indien je al een didactische aantekening hebt en/of ook ervaring hebt in schriftelijke vaardigheden is dit een grote pré
  • Onderwijservaring is een groot voordeel

Spreekt de functie je aan en herken je je in het bovenstaande profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar (artikel D4 cao HBO). Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, €2.769,32 en maximaal €4.192,37 (schaal 10) bij een volledig dienstverband (1,0 fte), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met drs. Martine Borggreve-Weenink, onderwijsmanager Vastgoed & Makelaardij op telefoonnummer 010-794 6475 of via e-mail: m.c.weenink@hr.nl.

Sluitingsdatum: 10 mei 2019

Je kunt uitsluitend online via de website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Academieplein

G.J. de Jonghweg 4 - 6 3015 GG Rotterdam

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.