Menu Zoeken English

Hogeschool Rotterdam is met bijna 30.000 studenten een van de grootste en meest toonaangevende onderwijsinstellingen van Nederland. Een van de onderdelen van de hogeschool is het Instituut voor de Gebouwde Omgeving (IGO). Hier worden de opleidingen Bouwkunde, Civiele Techniek, Facility Management, Logistiek en Economie, Ruimtelijke Ordening en Planologie, Vastgoed en Makelaardij en Watermanagement verzorgd door een team van enthousiaste professionals.

De opleiding Civiele Techniek is een no-nonsense opleiding waar ambitie, betrokkenheid en een Rotterdamse mentaliteit centraal staan. Ben jij iemand die kiest voor het docentschap en die begrijpt dat de kwaliteit van het onderwijs nummer 1 is?

Heb jij geen 9-5 mentaliteit? Hou je van hard werken en tegelijkertijd ook van veel plezier maken? Heb je een brede ervaring in het werken aan wegontwerp, verkeerskunde, 3D-modelleren of omgevingsmanagement en wil je deze lijn graag verder helpen ontwikkelen? Solliciteer dan direct via onze website naar een plek in het civiele docententeam.

Functie

Je verzorgt binnen de opleiding Civiele Techniek lessen in wegontwerp, zowel in het kernprogramma als in de minor Infrastructuur & Mobiliteit. Je ondersteunt het 3D-modelleeronderwijs (Infraworks en Civil-3D). Je weet deze lessen met overtuiging uit te dragen en leert studenten hoe zij hun vaardigheden en kennis op dit gebied optimaal kunnen inzetten als aankomend ontwerper. Ook begeleid je studenten in projecten en tijdens hun stage.

Profiel

  • Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding
  • Je hebt ruime ervaring in het ontwerpen van weginfrastructuur
  • Je bent een teamspeler
  • Je werkt gestructureerd
  • Je bent ambitieus en gedreven om het beste uit de studenten te halen
  • Je bent bereid om op termijn een aanvullende (master-)studie te volgen
  • Indien je al een didactische aantekening hebt en/of ook ervaring hebt in schriftelijke vaardigheden is dit een grote pré
  • Onderwijservaring is een groot voordeel

Spreekt de functie je aan en herken je je in het bovenstaande profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband voor de duur van twee jaar (artikel D3 cao HBO). Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, €2.769,32 en maximaal €4.192,37 (schaal 10) bij een volledig dienstverband (1,0 fte), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met ing. Aart Westerduin MSc, onderwijsmanager Civiele Techniek op telefoonnummer 010-794 5728, 0624 515 609, of via e-mail: a.westerduin@hr.nl.

Sluitingsdatum: 5 juli 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.