Menu Zoeken English

Docent Business English gezocht voor de community Global Marketing & Sales (0,8-1,0 fte)

Instituut voor Commercieel Management

Binnen de Hogeschool Rotterdam Business School studeren ca. 12.000 studenten aan internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen. Dat is ongeveer 30% van het totaal aantal studenten van de Hogeschool Rotterdam. De Business School profileert zich met drie inhoudelijke accenten in haar activiteiten: sociaal, duurzaam en digitaal. Het zijn bij uitstek déze drie accenten die de Business School verbinden aan de regio Rotterdam. De Business School is een gemeenschap van professionals die samen met onze studenten een dynamische onderwijsinstelling vormt voor het economisch werkveld. De Business School biedt onderwijs dat voor iedereen toegankelijk is, in een leeromgeving die lijkt op de beroepspraktijk en waar het werkveld actief participeert. In het onderwijs staat de ontwikkeling van de studenten centraal en wordt de student voorbereid op een wereld die steeds verandert.

Het Instituut voor Commercieel Management is onderdeel van deze Business School en verzorgt met 210 medewerkers voor ongeveer 3400 studenten onderwijs in de opleidingen Commerciële Economie en Ondernemerschap en Retailmanagement.

Community Global Marketing & Sales

Studenten die, bij Hogeschool Rotterdam, Commerciële Economie willen studeren kunnen kiezen uit vier verschillende vierjarige differentiatieprofielen (Community’s). Eén daarvan is de Community Global Marketing & Sales (GMS). De studenten worden opgeleid tot een commercieel professional en worden gestimuleerd en gefaciliteerd letterlijk over hun grenzen heen te kijken. We geloven dat commerciële vraagstukken steeds meer een global perspectief vragen (door het digitale tijdperk waarin we leven en we als maatschappij te maken hebben met global uitdagingen zoals duurzaamheidsvraagstukken). Beiden trends die vragen om grensverleggende nieuwe commerciële kennis en kunde en ook een goede beheersing van de Engelse taal. Internationaliseringsbeleid geeft ons daarnaast een middel om studenten te leren hun grenzen te verleggen.

Functie

Voor de Community GMS zijn we per half augustus op zoek naar een docent Business English met een allround profiel, die in staat is studenten te begeleiden en motiveren voor het oppakken van commerciële vraagstukken en in deze context ook het lesprogramma Business Engels kan verzorgen. We zoeken iemand met een sterke interesse voor het commerciële beroepenveld.

Profiel

  • Een afgeronde masteropleiding met een relevante opleidingsachtergrond is een must;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent in staat / wil de uitdaging aan gaan studenten op een actieve manier te laten spelen met theorie en praktijkvraagstukken;
  • Je bent in staat actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met het onderwijs en ziet een uitdaging in het samen bouwen aan kennis voor nu en de toekomst; 
  • Met je ervaring ben je ook in staat studenten te begeleiden bij projecten, stages en afstuderen.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (art. D4 Cao-hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je per mail contact opnemen met Caroline Vrij, C.J.M.Vrij@hr.nl onderwijsmanager opleiding Commerciële Economie (Global Marketing & Sales, onder vermelding van: vacature docent Business English Global.

De 1e ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 15 juni 2019.

Sluitingsdatum: 7 juni 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.