Docent Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek gezocht!

Instituut voor Engineering & Applied Sciences

De opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek maakt onderdeel uit van het Instituut voor Engineering en Applied Science en leidt op tot Bachelor of Applied Science. De vormgeving, inrichting en uitvoering van deze opleiding is in handen van een team van docenten en instructeurs. Het Instituut voor Engineering en Applied Science wil studenten opleiden om duurzame technologische oplossingen te leveren voor de maatschappij van de toekomst. Het curriculum van de opleiding BML is opgebouwd vanuit dit uitgangspunt en is gericht op een toenemend probleemoplossend vermogen en een toenemende zelfstandigheid van de student. Bij de vormgeving en uitvoering van het onderwijs wordt intensief samengewerkt met het beroepenveld.

Wat ga je doen?

Je verzorgt de onderwijsuitvoering van een aantal biologische, chemische en rekenkundige basisvakken in de eerste twee jaren van de opleiding BML. Daarnaast verzorg je een aantal meer specifieke vakken in de hogere jaren van de opleiding. Naast de theorie verzorg je ook bij deze vakken behorende practica en projecten. Je begeleidt studenten tijdens hun studie, hun projecten of afstudeertrajecten, waarbij je tevens de contacten met het beroepenveld onderhoudt. Je volgt de externe ontwikkelingen binnen het beroepenveld en je vakgebied en vertaalt deze naar de opleiding en naar de vakken waarvoor je verantwoordelijk bent.

Wat bieden we jou?

Een contract met zicht op vast dienstverband
  € 2.769,32 - € 4.192,37 bruto per maand (schaal 10)
  8,3 % eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Het team van BML bestaat uit hoogopgeleide professionals die het beste uit de student en zichzelf willen halen. De lat ligt hoog in het team. Dit geldt niet (alleen) vakinhoudelijk, maar zeker ook op het gebied van didactiek en pedagogiek. Wij streven naar een zo divers mogelijk team om zo aansluiting te hebben met onze diverse studentenpopulatie. We zijn een warm team, we zorgen goed voor elkaar. We zijn ambitieus en willen graag alles goed doen en zijn bereid hier (flink) in te investeren. We houden onszelf continu up-to-date met training en ondersteuning op het gebied van curriculumontwikkeling, didactiek en pedagogiek. We werken veel samen, geven onderwijs in teams. Waarbij iedereen ervaring heeft op het lab en vaak ook in het doen van onderzoek.

Ben jij wie we zoeken?

• Je hebt een master, liefst aangevuld met enkele jaren praktijkervaring;
  • Je beschouwt het als een uitdaging om studenten te begeleiden in hun ontwikkeling;
  • Je beschikt over de motivatie om jongvolwassenen op te leiden en te coachen;
  • Je hebt een flexibele instelling en je kunt goed in teamverband werken;
  • Je hebt een permanent oog voor verbeteringen en innovaties vanuit het perspectief van de opleiding.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Academieplein

G.J. de Jonghweg 4 - 6 3015 GG Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Jean-Paul Weber is Recruiter en bereikbaar tijdens de vakantie voor vragen en bereikbaar op 0611330645. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 27 of 28 augustus.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.