Menu Zoeken English

Hogeschool Rotterdam brengt werelden samen. Voor toekomstige docenten, onderzoekers, ondersteuners en managers die durven te kiezen voor een baan in het onderwijs. En voor onderwijsprofessionals die willen werken aan de meeste ambitieuze hogeschool van de Randstad met 39.000 studenten en bijna 4000 werknemers. Meer dan 100 nationaliteiten werken en studeren bij ons, met de stad Rotterdam als laboratorium. We delen dezelfde drive: wij zijn hier elke dag om bij te dragen aan de ontwikkeling van studenten.

Het onderwijsaanbod van Hogeschool Rotterdam wordt vormgegeven vanuit 13 verschillende instituten. Zo’n 95 verschillende opleidingen zijn op vakgebied geclusterd binnen één van deze instituten. Behalve bij de Rotterdam Academy. De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Zadkine, het Albeda college en Hogeschool Rotterdam en is het instituut waar alle Associate degree opleidingen voor alle vakgebieden zijn ondergebracht. Associate degrees zijn praktische tweejarige hbo-opleidingen. Onze belangrijkste doelgroep is de mbo-student die wil doorstuderen in het hbo, en op die manier zijn talenten nóg verder wil ontwikkelen. Dit is de expertise die we bij Rotterdam Academy allemaal inzetten: wij weten hoe we de mbo-instromer de stap laten maken, die hij zonder de mogelijkheden van de Associate degree niet zou hebben gemaakt.

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze studenten?

Voor de opleiding Ad Management zijn wij per 26 augustus 2019 op zoek naar een docent Bedrijfseconomie.

Wat ga je doen?

Als docent kom je te werken in een multiculturele leer- en werkomgeving waarin je met jouw kennis en ervaring op bedrijfseconomisch gebied een bijdrage levert aan het verzorgen en optimaliseren van het onderwijs. Je verzorgt werkcolleges, behandelt praktijkcasussen omtrent bedrijfseconomische vraagstukken en begeleidt studenten bij het oplossen van deze casussen. Naast het geven van bedrijfseconomische vakken ben je beschikbaar om studenten te coachen en begeleiden tijdens organisatiekundige projecten op school en tijdens hun stages.

Wie zoeken wij?

Je bent een kritisch ingesteld persoon die constant de praktijkrelevantie van de bedrijfseconomische theorie toetst en graag een bijdrage levert in de optimalisatie van het gehele curriculum. Je beschikt over analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en weet hoe je de student in beweging krijgt om zich te professionaliseren. Ervaring in het (hbo)onderwijs is een pré. 

Profiel

  • Je kunt je vinden in de kernwaarden (vakmanschap, verbindend, vernieuwend) van de Rotterdam Academy
  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met praktijkervaring in het bedrijfsleven, overheid of semi-overheid.
  • Je beschikt over een (relevante) Master diploma.
  • Je hebt praktijkervaring op het gebied van Management Accounting, Financiering en Management Control.
  • Bij voorkeur heb je een onderwijsbevoegdheid. Bij het ontbreken hiervan vragen wij je bereidheid tot het halen hiervan in het eerst jaar dat je bij ons werkt.

Als Rotterdam Academy staan we midden in de Rotterdamse samenleving en willen we daarvan ook een afspiegeling vormen. Naast onze diversiteit aan studenten hecht de Rotterdam Academy waarde aan een divers personeelsbestand. De Rotterdam Academy streeft een inclusieve werk- en leeromgeving na waarin gelijke kansen centraal staan.

Wat bieden we jou?

Hogeschool Rotterdam biedt een tijdelijk contract voor de duur van 1½ jaar met uitzicht op een vast dienstverband (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.  Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie of de werving- selectieprocedure, neem dan contact op met Rens Rietveld (riera@hr.nl) of Suzanne Koster (grosd@hr.nl), opleidingscoördinatoren van de Ad Management.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.