Menu Zoeken English

Docent Bank en Verzekeren (1,0 fte)

HR Business School

Als specialist in zakelijk bankieren en verzekeren weet je dat jouw vakkennis zeer waardevol is. En dan hebben we het niet zozeer over de verdienpotentie voor jezelf, maar vooral over de toegevoegde waarde die je kunt bieden als adviseur aan particulieren cliënten en ondernemingen. En als opleider van toekomstige collega’s! Want met jouw expertise en enthousiasme kun je drijvende kracht zijn achter de levenslange carrière van de gretige, gemotiveerde studenten aan onze opleiding Finance, Tax and Advice (FTA).

Wat ga je doen?

Je gaat bij de Hogeschool Rotterdam de financieel specialisten van de toekomst opleiden door het met aanstekelijk plezier overdragen van je kennis van zakelijk bankieren en verzekeren. Door concrete en interessante voorbeelden uit je eigen praktijk te gebruiken, geef je het vakgebied handen en voeten en zorg je dat de nieuwe kennis beklijft, voor een stijgend rendement van de studie FTA. Naast lesgeven kun je - afhankelijk van je talenten en interesses - ook stagebegeleiding verzorgen, cursussen beheren en loopbaancoaching geven.

Wat bieden we jou?

  éénjarig contract
  €2.769,32 - €4.192,37 bruto per maand
  8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholing- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

 

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

De opleiding FTA wordt gegeven aan de Business School, die zich profileert met de kernwaarden ‘sociaal, duurzaam en digitaal’. We werken al een tijdje aan een stevige vernieuwingsoperatie die alle facetten van onze organisatie raakt, maar waarin de kwaliteit van het onderwijs centraal staat. Zo wordt het kenniscentrum Business Innovation vast onderdeel van het economisch domein. De nieuwe opleidingsteams bieden jou als docent veel autonomie in het vormgeven van je lessen. We merken nu al dat dit de motivatie en arbeidsvreugde van de collega’s flink stimuleert. Je komt dus in een positief ingesteld team terecht.

De opleiding FTA leidt studenten op tot financieel specialisten in het fiscale werkveld, de bank- en verzekeringssector. Hiermee bieden we hen uitstekende carrièreperspectieven op een baan als o.a. aangiftemedewerker, belastingadviseur, bedrijfsfiscalist of bijvoorbeeld financieel adviseur bij een bank of verzekeringsmaatschappij. De opleiding is op het gebied van studentinstroom en studenttevredenheid landelijk gezien marktleider.

Over het werk

“Twintig jaar praktijkervaring en nog steeds slagen de studenten er in met hun slimme vragen en opmerkingen mijn ideeën over het bank- en verzekeringswezen te doen evolueren.”

 

Ben jij wie we zoeken?

Met je vakinhoudelijke achtergrond en aantoonbare affiniteit met het onderwijs zie je het als een uitdaging om je lessen zó vorm te geven dat je studenten de stof met plezier en grote betrokkenheid opnemen. Zo werk je met passie en plezier aan de vorming van de beste financiële adviseurs van Nederland.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je kunt nog reageren tot 17 oktober 2019. 

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Voor meer inhoudelijke informatie over het werk of de selectieprocedure kun je contact opnemen met Widjai Kailas, onderwijsmanager FTA. Hij hoort graag van je. Neem contact met hem op via telefoon 010-794 6468 of mail w.a.p.kailas@hr.nl.

Is dit je droombaan?

Reageer vóór 17 oktober 2019

of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.