Collega’s gezocht voor de community Marketing of Social Business (0,8-1,0 fte)

Instituut voor Commercieel Management

Binnen Hogeschool Rotterdam Business School studeren ca. 12.000 studenten aan internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen. Dat is ongeveer 30% van het totaal aantal studenten van de Hogeschool Rotterdam. De Business School profileert zich met drie inhoudelijke accenten in haar activiteiten: sociaal, duurzaam en digitaal. Het zijn bij uitstek déze drie accenten die de Business School verbinden aan de regio Rotterdam.

De Business School is een gemeenschap van professionals die samen met onze studenten een dynamische onderwijsinstelling vormt voor het economisch werkveld. De Business School biedt onderwijs dat voor iedereen toegankelijk is, in een leeromgeving die lijkt op de beroepspraktijk en waar het werkveld actief participeert. In het onderwijs staat de ontwikkeling van de studenten centraal en wordt de student voorbereid op een wereld die steeds verandert.

Het Instituut voor Commercieel Management is onderdeel van deze Business School en verzorgt met 210 medewerkers voor ongeveer 3400 studenten onderwijs in de opleidingen Commerciële Economie en Ondernemerschap en Retail Management.

Wij zoeken zo spoedig mogelijk een nieuwe collega voor onze opleiding Commerciële Economie, community Marketing of Social Business.

Studenten die bij Hogeschool Rotterdam Commerciële Economie willen studeren kunnen sinds drie jaar kiezen uit vier verschillende vierjarige differentiatieprofielen (community’s). Een daarvan is de Community Marketing of Social Business. De studenten worden opgeleid om te werken aan en in een wereld die commercieel en maatschappelijke impact kan verenigen. Uitgangspunt van ons onderwijs is dat ze kennis verwerven uit en in de praktijk. Daarom voeren studenten elke periode opdrachten voor echte opdrachtgevers.

Functie

Allround docent opleiding commerciële economie Marketing of Social Business.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die gewerkt heeft in of met Social Business. We zoeken iemand met een passie voor het maken voor maatschappelijke impact en die dit kan verenigen met het belang van commercieel denken en doen. Kortom iemand die onze studenten kan uitleggen wat het is om goed te verdienen. We zouden graag zien dat je zo spoedig mogelijk kunt starten. Een social marketing en/of sales achtergrond heeft een pré, maar is geen vereiste.

Profiel

• Je weet dat het onderwijs van nu niet meer bestaat uit louter hoorcolleges en bent in staat / wil de uitdaging aan gaan studenten op een actieve manier te laten spelen met theorie en praktijkvraagstukken.
  • Je bent in staat actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met het onderwijs; en ziet een uitdaging in het samen bouwen aan kennis voor nu en de toekomst.
  • Met je ervaring ben je ook in staat studenten te begeleiden bij projecten, stages en afstuderen.
  • Je hebt actuele kennis van marketing-, sales- en bedrijfseconomische concepten.
  • Een afgeronde masteropleiding met een relevante opleidingsachtergrond is een must.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd (art. D3 cao-hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je per mail contact opnemen met Kim Kafoé (k.w.j.m.kafoe@hr.nl) onderwijsmanager opleiding Commerciële Economie (Marketing of Social Business, Creative Marketing & Sales), onder vermelding van: vacature docent MOS. Het mailadres is bedoeld voor vragen over deze vacature. Solliciteren kun je doen via onze website!

We streven ernaar om de 1e ronde sollicitatiegesprekken plaats te laten vinden in de periode van 11 juni t/m 19 juni 2019.

Sluitingsdatum: 3 juni 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.