Menu Zoeken English

CMI zoekt docenten!

Instituut voor Communicatie, Media & Informatietechnologie

Begin een nieuwe carrière! En laat het instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI) het startpunt zijn. CMI is gevestigd in hartje Rotterdam aan de Wijnhaven en heeft opleidingen als Communication & Multimedia Design, Informatica, Technische Informatica en Creative Media & Game Technologies.

Ben je hoogopgeleid, zoekend naar een uitdaging die iedere dag anders is? Inspireer je jongvolwassenen graag met jouw kennis en passie voor het vakgebied dat zich bevindt in de wereld van digitale technologie, programmeren, slimme systemen, algoritmes of datawetenschap. Heb je een achtergrond in de technische informatica, informatica, toegepaste  wiskunde, elektrotechniek? Dan zoeken wij jou! Maar nog belangrijker, onze studenten hebben jou nodig. Jij geeft de programmeurs en creatieve technologen van de toekomst onderwijs en begeleidt hen naar hun carrière. Je daagt onze studenten én organisatie uit met jouw kennis uit de praktijk en visie op onderwijs.

Wij verwachten dat je:

 • Academisch werk- en denkniveau hebt.
 • Graag werkt in een zelfsturend professioneel team.
 • Op de hoogte bent van belangrijke technologische ontwikkelingen in het werkveld.
 • Het leuk vindt om studenten te begeleiden en te coachen, zodat zij zich professioneel en persoonlijk ontwikkelen, tevens ben je in staat om een stimulerende leeromgeving te creëren en studenten te enthousiasmeren en te motiveren.
 • Openstaat voor samenwerking met het aangesloten kenniscentrum dat praktijkgericht onderzoek doet dat relevant is voor de beroepspraktijk en bedraagt aan de kwaliteit van het onderwijs.
 • Een lerende en ontdekkende houding hebt.

En bieden je:

 • Een veelzijdige functie met mogelijkheden tot parttime als fulltime werken.
 • Verantwoordelijkheid en vrijheid om je werk vorm te geven.
 • Een jaarcontract (D3 cao hbo) met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een salaris dat varieert, afhankelijk van opleiding & ervaring, tussen minimaal €2.769,32 en maximaal €4.892,31 bruto per maand (schaal 10/11) bij een volledige werkweek, exclusief 8 % vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden die uitstekende scholingsmogelijkheden omvatten en een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Klinkt dit als iets voor jou? Denk er niet langer over na en stuur ons nu via de website jouw motivatie en informatie over wie je bent en wat je doet/hebt gedaan. Dan zoeken wij een datum voor een mogelijke kennismaking.

Mocht je andere vragen hebben of wil je gewoon wat meer informatie over de opleiding of de procedure, neem dan contact met onze recruiter, Jean-Paul Weber op telefoonnummer: 0611 330 645 of e-mail: j.weber@hr.nl.

Sluitingsdatum: 31 mei 2019

Je kunt uitsluitend online via onze website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Wijnhaven 99

Wijnhaven 99 3011 WN Rotterdam

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.