Business Developer Hogeschool Rotterdam Incubator (0,4 fte)

HR Business School

Lijkt het je leuk om in het onderwijs en met studenten te werken, maar zónder zelf voor de klas te staan? En ben je een geboren netwerker die kansen ruikt en de juiste partijen aan elkaar verbindt? Dan is dit een mooie kans! Als Business Developer voor de Hogeschool Rotterdam Incubator help je mee om onze incubator de komende tijd stormachtig te laten groeien. Onze huidige incubator is vooral gelinkt aan de studenten uit het economisch domein. Ambitie is om over een jaar de eerste startups van multidisciplinaire teams af te leveren. We zetten hierbij in eerste instantie in op een combinatie van studenten van de domeinen economie, ICT, techniek, zorg en gebouwde omgeving. Maar uiteindelijk moet elke student van onze hogeschool toe kunnen treden tot de Hogeschool Rotterdam Incubator.

Wat ga je doen?

Met een compact team gaan we aan de slag om multidisciplinaire startups te creëren.

Jouw rol is voornamelijk extern gericht. Denk daarbij aan het positioneren van de Hogeschool Rotterdam Incubator in het Nederlandse startup ecosysteem. Ook acquireer je de juiste kennis- en investeringspartners. Daarna volgt het relatiebeheer. Dit netwerk koppel je actief terug aan de deelnemende studenten.

Kortom, een unieke en dynamische baan waarin commercie, ondernemerschap en onderwijs gelinkt zijn!

Wat bieden we jou?

Een contract tot en met 31 december 2020 (D4 cao hbo)
  € 4.326,54 - € 5.564,23 bruto per maand
  8,3% eindejaarsuitkering
  Je ultieme kans om de balans tussen werk en privé optimaal te regelen
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Het team

Maak kennis met je toekomstige collega's

We vormen een compact en zoveel mogelijk autonoom team dat, onafhankelijk van specifieke opleidingen, hogeschoolbreed opereert. Naast de rol van business developer, hebben we een interne gerichte communitymanager en een event- en communicatiemedewerker. Het projectteam wordt gecompleteerd met een onderwijsmanager die de rol van portefeuillehouder heeft. Het College van Bestuur is nauw betrokken bij de ontwikkeling en neemt nadrukkelijk de rol van ambassadeur op zich.

Docenten vanuit verschillende opleidingen haken aan bij de Hogeschool Rotterdam Incubator op het moment dat hun specifieke kennis of coaching relevant is.

Ben jij wie we zoeken?

Minimaal een afgeronde hbo-opleiding is een must, een afgeronde masteropleiding zien we heel graag. Je bent in staat om als het gezicht van de Hogeschool Rotterdam Incubator op te treden binnen Hogeschool Rotterdam. Collega’s zien je als een kundige docent die staat voor onderwijsinnovatie en -kwaliteit. Tegelijkertijd bewonderen zij jouw netwerkende skills in de binnen -en in de buitenwereld. Je hebt een commerciële kijk op zaken, spot trends en kansen en onderhoudt en breidt ons netwerk. Het op niveau kunnen sparren met relaties uit het technische- en ICT domein zien wij als een vereiste. Alle interessante kansen uit de buitenwereld breng je naar de studenten van de Hogeschool Rotterdam Incubator. Als we jou in kernwoorden moeten vangen, dan zoeken we: een teamspeler, commercieel, bekend met de domeinen techniek en ICT, daadkrachtig, proactief en tegelijkertijd behulpzaam naar de studenten. Je durft beslissingen te nemen en gaat zelfstandig te werk in je functie.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Berry Andeweg is onderwijsmanager van Ondernemerschap & Retailmanagement en portefeuillehouder van de Hogeschool Rotterdam Incubator. Hij hoort graag van je. Neem contact met hem op via berry.andeweg@hr.nl onder vermelding van vacature Business Developer Hogeschool Rotterdam Incubator.

Is dit je droombaan?

Reageer vóór 1 oktober 2019 of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.