Bouwkundige of Technisch Georiënteerde Ondersteuner Gebouwveiligheid (1,0 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Bij de dienst FIT (Faciliteiten en Informatietechnologie) van Hogeschool Rotterdam werken circa 250 medewerkers die de dienstverlening verzorgen voor de medewerkers van de instituten en diensten van de hogeschool. De missie van FIT is het bieden van een partnership voor onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering van Hogeschool Rotterdam. Wij zijn gericht op service, ondersteuning en het proactief wegnemen van alle mogelijke barrières voor experiment en ontwikkeling. Het is mede aan ons om een omgeving te creëren waarin de onderwijsteams kunnen excelleren.

Integrale Veiligheid is een centraal georganiseerde stafafdeling en organiek ondergebracht bij FIT.

De Medewerker Gebouwveiligheid legt verantwoording af aan de Manager Integrale Veiligheid.

Functie

Met de omvang van de huidige vastgoedportefeuille en -projecten, en het brede scala aan veiligheidsthema’s dat hier aan gekoppeld is, heeft een medewerker gebouwveiligheid iedere dag weer nieuwe vraagstukken. Je houdt je bezig met (ver)bouwplan-toetsing, Veiligheid & Gezondheid plannen en loopt audits met de afdelingen Vastgoed & Huisvesting en Services. Het bouwbesluit ken je door en door en je past deze en andere actuele regelgeving gemakkelijk toe. Als medewerker gebouwveiligheid ondersteun je de adviseurs integrale veiligheid en pak je dagelijkse technisch georiënteerde vraagstukken op. Je schrijft kleine veiligheidsadviezen en bent in staat om te schakelen tussen de verschillende lagen in de organisatie. Daarnaast weet je je kennis goed over te brengen op je collega’s en draai je mee in de consignatiedienst.

Profiel

• Je beschikt over een technisch diploma op mbo- of hbo niveau, bijvoorbeeld bouwkunde;
  • Bij voorkeur heb je een veiligheidsopleiding gedaan, bijvoorbeeld brandpreventiemedewerker, MVK of soortgelijk.
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en communiceert adequaat op alle niveaus;
  • Je hebt enige jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Aantoonbare affiniteit met veiligheid;
  • Je weet een goede dienstverlening te verzorgen, die met aandacht gericht is op onze gebruikers en bouwt actief aan een wederzijdse relatie met studenten en de medewerkers.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst (D3) conform cao hbo. Het salaris bedraagt minimaal €2.470,05 en maximaal €3.307,20 per maand (schaal 8) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. De indeling is indicatief, het betreft een nieuwe functie die nog definitief moet worden gewaardeerd. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten scholingsmogelijkheden en een pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Goossens (Manager Integrale Veiligheid) via telefoonnummer 0625 526 221 of e-mail p.a.m.goossens@hr.nl.

Je kunt uitsluitend online via onze website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.