Menu Zoeken English

Beleidsmedewerker Services (1,0 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Jij weet als geen ander hoeveel invloed een gebouw heeft op de manier waarop mensen werken en studeren. Hoe zou jij het vinden om bij te dragen aan het facilitaire en IT-beleid van 17 onderwijspanden (190.000 m2 bruto vloeroppervlak!), verspreid door heel Rotterdam? Als Beleidsmedewerker Services aan Hogeschool Rotterdam hebben jouw inzet en ideeën impact op de onderwijsomgeving van ruim 40.000 studenten en 4.000 medewerkers. Een prachtige uitdaging op het snijvlak van adviseren en verbinden, ondersteunen en aanpakken.

Wat ga je doen?

De afdeling Services helpt bij alle vragen die bij een van onze servicepunten binnenkomen. Aan de voorzijde zijn we gastvrij en oplossingsgericht, aan de achterzijde werken we samen om de allerbeste ondersteuning mogelijk te maken. Als Beleidsmedewerker ben jij de verbinder tussen centraal geïnitieerde zaken en decentrale uitvoering. Schakelen tussen verschillende niveaus is dan ook wat jij het liefste doet. Je inventariseert de klantbehoefte en signaleert interne en externe ontwikkelingen. Deze vertaal je naar werkbaar beleid in praktische handboeken én je ziet erop toe dat ze ook worden gebruikt. Aan de andere kant verzamel je relevante stuurinformatie op basis waarvan je jouw leidinggevende collega’s adviseert.

Of het nou gaat om bedrijfskleding, schoonmaak of av-middelen; of je nou werkt aan begroting, beleid of implementatie – dit is jouw wereld, kom jij de onze versterken?

Wat bieden we jou?

  Een D4 contract voor 1 jaar
  €2.769,32 - €4.192,37 bruto per maand o.b.v. 1 fte
  8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Bij de dienst Faciliteiten en Informatietechnologie (FIT) van Hogeschool Rotterdam werken zo’n 250 medewerkers die de dienstverlening verzorgen voor de medewerkers van de onderwijsinstituten en diensten van de Hogeschool. De afdeling Services bestaat uit ongeveer 140 medewerkers en is verantwoordelijk voor alle eerstelijnsondersteuning binnen de gebouwen. Het merendeel van deze panden is (gemeentelijk) monument of beschermd stadgezicht en in eigendom. De medewerkers Services werken in 9 teams en zijn samen hét gezicht en aanspreekpunt in de gebouwen van de Hogeschool Rotterdam.

Ben jij wie we zoeken?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en enkele jaren ervaring in facilitaire zaken en IT. Heb je specifieke expertise binnen een onderwijsinstelling opgebouwd, dan ben jij onze ideale kandidaat. Je hebt contact met collega’s en (interne) klanten door de hele Hogeschool Rotterdam, dus je mondelinge en schriftelijke vaardigheden moeten uitstekend zijn. Verder ben je een echte verbinder, integer en enthousiast. Je weet mensen met je mee te krijgen, bent flexibel naar andere toe en houd zelf ook van aanpakken. Proactief, ondernemend en stressbestendig met een glimlach.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Sabeth van Wijnbergen is Manager Services. Zij hoort graag van je via 010-794 5493 of 06-14112802. Je vragen mailen kan ook, stuur een berichtje naar: e.c.a.van.wijnbergen@hr.nl.

Is dit je droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.