Kenniscentrum Zorginnovatie beoogt met circa 135 medewerkers van waarde te zijn voor de gezondheidszorgpraktijk. Het kenniscentrum maakt en onderzoekt innovaties in en mét deze praktijk. Lectoren en onderzoekers werken hierbij samen met toekomstige professionals. De kennis die wij verwerven helpt bij het oplossen van vraagstukken in de praktijk, is inspirerend voor studenten en relevant voor het bouwen en toetsen van theorieën.

Wij zoeken met ingang van heden iemand die een bijdrage kan leveren om de kwaliteit van ons werk hoog te houden en waar mogelijk te verbeteren.

Werkzaamheden

• Relevante beleidsontwikkelingen rondom praktijkgericht onderzoek en zorgonderzoek in het bijzonder in de gaten te houden en te vertalen in een advies naar het KC.
  • Adviezen en besluiten te vertalen naar beleid en/of kwaliteitsafspraken voor het KC.
  • Te evalueren wanneer, of en hoe het beleid van het KC aanpassingen behoeft.
  • Te bespreken met projectleiders hoe hun projecten te laten voldoen aan de onderzoekstandaard (standaard 3) vanuit het Brancheprotocol Kwaliteitszorg Onderzoek (BKO) en daarmee te werken conform kwaliteitshandboek KC.
  • Tussentijdse en eindevaluaties te houden per project en daarbij ook interne en externe stakeholders te bevragen op bruikbaarheid van de geleverde output en na verloop ook hun verhaal op te tekenen over de impact van ons werk.
  • Contact te onderhouden i.s.m. directeur en lectoren van het KC met samenwerkingspartners.
  • Een bijdrage te leveren aan het voorwerk en uitvoering van de externe evaluatie van het Kenniscentrum.
  • Het schrijven van beleidsstukken en een bijdrage te leveren aan het schrijven van het jaarplan, jaarverslag en de zelfevaluatie voor de externe evaluatie.

• Je bent communicatief goed onderlegd (zowel in spreken als schrijven)
  • Je hebt een aantoonbare affiniteit met onderzoek (je hebt tenminste een Master diploma of bent gepromoveerd (voorkeur)
  • Je hebt de gave om compact en helder te kunnen schrijven
  • Je bent creatief en ondernemend
  • Je beheerst interview skills en/of hebt ervaring met storytelling

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor de duur van 2 jaar (conform artikel D4 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal €3.560,72 en maximaal €5.564,23 bruto per maand (schaal 11 of 12 afhankelijk van werkervaring) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je verkrijgen bij Marleen Goumans (directeur): 0626 336 174 of m.j.b.m.goumans@hr.nl.

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we doen: kijk op onze website: www.kenniscentrumzorginnovatie.nl.

Sluitingsdatum: 1 mei 2019

Je kunt uitsluitend online via onze website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.