Menu Zoeken English

Beleids-/kwaliteitsmedewerker Onderwijs en Ontwikkeling (0,8 fte)

Onderwijs en Ontwikkeling

We zijn op zoek naar een kritische, nauwkeurige collega die continu streeft naar verbetering. Heb je innovatieve ideeën over het verbeteren van processen? Ben je een specialist in het coördineren en analyseren van onderzoeken? Kun je bijdragen aan de kwaliteit van onze organisatie en wil je daarbij ook jezelf verder ontwikkelen? En is kwaliteitsmanagement je passie? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Wat ga je doen?

Hogeschool Rotterdam wil de beste hogeschool van de Randstad zijn. Om maximaal bij te kunnen dragen aan deze ambitie, zijn de ondersteunende diensten de afgelopen jaren sterk veranderd en blijven zij anticiperen op alle ontwikkelingen, binnen en buiten de hogeschool.

Bij de dienst Onderwijs en Ontwikkeling (OeO) zorgen we ervoor dat studenten optimaal kunnen studeren en medewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Maar hoe bewaken we de kwaliteit van ons eigen werk? Hoe kunnen we een lerende organisatie creëren? En hoe stemmen we ons werk intern af?

Dit zijn een aantal uitdagingen waar je als nieuw lid van team Kwaliteit OeO mee te maken krijgt. Met jouw frisse blik draag je bij aan de verdere ontwikkeling van ons kwaliteitsbeleid en de uitvoering hiervan. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het opstellen van de jaarkalender, het organiseren van audits, het verbeteren van processen, het slim bewaren van documenten en het uitzetten van tevredenheidsonderzoeken. Daarnaast bied je praktische ondersteuning bij de dagelijkse vraagstukken op het gebied van kwaliteit. De functie omvat een combinatie tussen adviserende en uitvoerende werkzaamheden.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde hbo-opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Actuele vakkennis: je volgt ontwikkelingen in het vakgebied op de voet
 • Sterke advies- en onderzoeksvaardigheden
 • Kennis van ISO 9001 is een eis; praktijkervaring met ISO 9001 is een pré
 • Kennis van bedrijfsprocessen en de mogelijkheden om deze eventueel te verbeteren
 • Kennis van de A3 methodiek is een pré

Wat voor persoonlijkheid heb je?

 • Je bent een nauwkeurige doener
 • Je bent sterk in het leggen van verbindingen tussen partijen
 • Je kunt anderen enthousiasmeren en inspireren
 • Je kunt goed overzicht houden en verliest het grote geheel niet uit het oog
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen werkzaamheden
 • Je bent klantgericht en beschikt over goede sociale vaardigheden
 • Je kunt zelfstandig en proactief werken, maar daarnaast ben je een collegiale teamspeler

Wat bieden we jou?

  1 jarig contract
  € 2.529,33 - € 3.815,57 bruto per maand
  8 % vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholing en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

 

Het team en de werkplek

Maak kennis met je toekomstige collega's

Het bedrijfsbureau van de dienst Onderwijs en Ontwikkeling (OeO) is je thuisbasis. Bij het bedrijfsbureau werken zo’n 28 collega’s die de dienst ondersteunen op bedrijfsvoering. Je werkt samen met een collega onder aansturing van de stafadviseur Kwaliteit aan vraagstukken van de dienst Onderwijs en Ontwikkeling.

Voor team Kwaliteit is het erg belangrijk dat je betrokken bent bij onze dienstverlening en weet wat er speelt binnen de diensten. Dit betekent dat je, naast je werkplek op het bedrijfsbureau, ook regelmatig over de vloer komt bij andere afdelingen. Binnen de dienst is een kwaliteitsplatform actief waarin samenwerking op het gebied van kwaliteit tot stand komt. Deelname aan dit platform hoort bij jouw rol.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Vragen? Mirelle Bouts is kwaliteitsadviseur bij de dienst Onderwijs en Ontwikkeling. Neem contact met haar op via m.m.bouts@hr.nl.

Solliciteren kan alleen online via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.