Menu Zoeken English

Het Instituut voor de Gebouwde Omgeving (IGO) is van en voor de Rotterdamse regio, maar met een internationaal kenmerk. Het instituut weerspiegelt de stad met haar culturele diversiteit en een praktische benadering van actuele vraagstukken. Met 300 collega’s leiden we hier zo’n 3000 studenten op. Het instituut verbindt zich met zijn opleidingen aan de problematiek rond de duurzame ontwikkeling van grootstedelijke deltagebieden. We streven naar een integrale benadering rond waterbeheer, logistiek, infrastructuur en de (herbestemming van) bouw in een leefbare en duurzame omgeving.

Over de Rotterdamse Academie van Bouwkunst

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst (RAvB) is één van de toonaangevende masteropleidingen tot architect en stedenbouwkundige in Nederland en is gevestigd op het RDM-terrein. Uniek aan de ontwerpopleidingen van de Academie is het onderwijsmodel: de combinatie van werken en studeren. Met zo’n 200 studenten is het onderwijs aan de Academie kleinschalig.

Meer weten over de RAvB? Kijk op www.ravb.nl en lees hier over onze visie, de opleidingen en verhalen van studenten en alumni.

Wij zijn per direct op zoek naar een bevlogen assistent onderwijsondersteuning die ons team voor 16 uur in de week versterkt.

Wat ga je doen?

Je verricht diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden voor de RAvB. Je verwerkt digitaal gegevens van studenten en docenten zoals: cijferinvoer, invoer student- en docentdossiers, gegevens omtrent de indeling van studio’s en colleges en afname van enquêtes. Je archiveert fysiek studentgegevens en controleert of gegevens van studenten en docenten op tijd zijn aangeleverd. Je assisteert bij de voorbereidingen en uitvoering van activiteiten.

Het onderwijs concentreert zich op de donderdagavond en de vrijdag. Je werkdagen zijn maandag en dinsdag, maar we verwachten dat je incidenteel op donderdagavond en op andere dagen en avonden bij activiteiten zoals informatiebijeenkomsten en lezingen aanwezig bent.

Profiel

  • Je bent een flexibel persoon en hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.
  • Je kunt zeer nauwkeurig werken.
  • Je hebt theoretische en praktische kennis van administratieve processen en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt kennis van en bent vaardig in het werken met geautomatiseerde programma’s waarbij ervaring met Word en Excel noodzakelijk is en ervaring met het studievoortgangprogramma Osiris en Access een pré is.
  • Je bent vaardig in het oplossen van knelpunten, klantgericht, flexibel en accuraat, je kunt zelfstandig werken maar bent ook een collegiale teamspeler.

Aanbod

Een veelzijdige functie binnen een dynamische werkomgeving vol enthousiaste professionals met liefde voor het onderwijs en het vak. De Rotterdamse Academie van Bouwkunst maakt onderdeel uit van Hogeschool Rotterdam.

Hogeschool Rotterdam biedt in eerste instantie een overeenkomst voor de duur van een jaar (D3 cao hbo), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal €1.902,03 en maximaal €2.653,45 bruto per maand (schaal 6) bij een volledige aanstelling, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering bij een volledige aanstelling. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Enthousiast?

Heb je vragen over de vacature? Marjoleine Droog beantwoordt met plezier jouw vragen via 010-794 4855 of per e-mail m.droog@hr.nl.

Sluitingsdatum: 16 april 2019

Je kunt uitsluitend online via onze website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.