Menu Zoeken English

Als één van de grootste hogescholen van Nederland met al haar locaties in de geweldige stad Rotterdam, met meer dan 37.000 studenten en bijna 4.000 medewerkers is een goed werkende IT-infrastructuur een vanzelfsprekendheid geworden. De IT-afdeling, die onderdeel is van de dienst FIT (Faciliteiten en Informatietechnologie) is hier verantwoordelijk voor.

De veelzijdigheid en complexiteit van de IT-infrastructuur van Hogeschool Rotterdam maken het een uitdagende omgeving om in te werken. Studenten die gezamenlijk aan opdrachten werken, leren via digitale leergangen en gebruik maken van veel verschillende applicaties om hun opdrachten uit te voeren. Docenten, allen op hun eigen vakgebied, maken gebruik van specialistische software en doceren overdag én op de avond. Het in standhouden van informatiesystemen is jou op je lijf geschreven. Dit doe je door middel van scripting, web-services (datareplicatie) en meer. Uitdagingen die om slimme oplossingen vragen en analytisch vermogen, en daarom zoeken wij een Applicatiebeheerder met een brede kijk op IT.

Functie

Je gaat als applicatiebeheerder deel uitmaken van het gelijknamige team applicatiebeheer. Een fantastisch team dat informeel met elkaar omgaat, elkaar al geruime tijd goed kent, een team met humor en scherpte maar wel met een collectieve ambitie: met passie samenwerken en zorgen voor stabiele, up-to-date, veilige en betrouwbare applicaties. Het team bestaat uit 12 mensen en kent een aantal verschillende kennisgebieden.

Jouw uitdaging ligt in het begin bij het beheren van onderdelen van het inschrijfsysteem, studentvolgsysteem en het mediaplatform. Of het nu gaat om kleine of grote applicaties, het maakt jou niets uit. Je draait je hand er niet voor om ingewikkelde applicaties te beheren. Je hebt ook kennis van SQL, scripting en web services en je volgt alle relevante IT-ontwikkelingen enthousiast op de voet. Het is zeker niet zo dat je alleen maar met je primaire kennisgebied bezig bent, er lopen altijd genoeg gave projecten waar jij in kunt participeren!

Profiel

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de IT;
  • Je beschikt over aantoonbare kennis van SQL;
  • Je beschikt over aantoonbare kennis van web services;
  • Het delen van kennis is je tweede natuur;
  • Het vergaren van kennis is je lust;
  • Je kunt je zowel schriftelijk als verbaal goed uitdrukken;
  • Je bent representatief;
  • Je bent een teamspeler die verantwoordelijkheid neemt zonder het te vragen;
  • Je hebt humor, bent sociaal en bent recht voor zijn raap.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam bied je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd (art. D3 cao-hbo). Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal €2.769,62 en maximaal €3.815,57 (schaal 9) bruto per maand bij een volledige aanstelling, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Tevens bieden we hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Nadere inlichtingen over de functie en de selectieprocedure zijn te verkrijgen bij Wouter Paalvast, hoofd IT Technisch Beheer, per e-mail w.a.paalvast@hr.nl of telefonisch 010-794 1337.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.