Menu Zoeken English

Allround Docent voor de Community Creative Marketing & Sales (0,8-1,0 fte)

Instituut voor Commercieel Management

Binnen de Hogeschool Rotterdam Business School studeren ca. 12.000 studenten aan internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen. Dat is ongeveer 30% van het totaal aantal studenten van de Hogeschool Rotterdam. De Business School profileert zich met drie inhoudelijke accenten in haar activiteiten: sociaal, duurzaam en digitaal. Het zijn bij uitstek déze drie accenten die de Business School verbinden aan de regio Rotterdam.

De Business School is een gemeenschap van professionals die samen met onze studenten een dynamische onderwijsinstelling vormt voor het economisch werkveld. De Business School biedt onderwijs dat voor iedereen toegankelijk is, in een leeromgeving die lijkt op de beroepspraktijk en waar het werkveld actief participeert. In het onderwijs staat de ontwikkeling van de studenten centraal en wordt de student voorbereid op een wereld die steeds verandert.

Het Instituut voor Commercieel Management is onderdeel van deze Business School en verzorgt met 210 medewerkers voor ongeveer 3400 studenten onderwijs in de opleidingen Commerciële Economie en Ondernemerschap en Retail Management.

Wij zoeken zo spoedig mogelijk een allround docent voor onze opleiding Commerciële Economie, community Creative Marketing & Sales

Creative Marketing & Sales

Studenten die bij de Hogeschool Rotterdam Commerciële Economie willen studeren kunnen sinds drie jaar kiezen uit vier verschillende vierjarige differentiatieprofielen (community’s). Een daarvan is de Community Creative Marketing & Sales. De studenten worden opgeleid om te werken als creatief commercieel econoom binnen de creatieve industrie of binnen de reguliere industrie met een creatieve invalshoek. Uitgangspunt is dat ze kennis verwerven uit de praktijk. Daarom voeren ze elke periode opdrachten voor echte opdrachtgevers.

We zijn per half augustus op zoek naar een nieuwe collega die gewerkt heeft in of met organisaties in de creatieve industrie. We denken daarbij aan mensen uit de reclamesector, maar ook aan zakelijk leiders, -directeuren, marketeers enz.

Profiel

  • Je weet dat het onderwijs van nu niet meer bestaat uit louter hoorcolleges en bent in staat/wil de uitdaging aan gaan studenten op een actieve manier te laten spelen met theorie en praktijkvraagstukken.
  • Je bent in staat actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met het onderwijs; en ziet een uitdaging in het samen bouwen aan kennis voor nu en de toekomst.
  • Met je ervaring ben je ook in staat studenten te begeleiden bij projecten, stages en afstuderen.
  • Je hebt actuele kennis van marketing-, sales- en bedrijfseconomische concepten.
  • Een afgeronde masteropleiding met een relevante opleidingsachtergrond is een must;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor een jaar (art. D4 cao-hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 en maximaal €4.892,21 bruto per maand (schaal 10/11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail contact opnemen met Kim Kafoe (k.w.j.m.kafoe@hr.nl) onderwijsmanager opleiding Commerciële Economie (Creative Marketing & Sales).

De 1e ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats op 22 en 23 juli a.s.

Sluitingsdatum: 18 juli 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.