Menu Zoeken English

Hogeschool Rotterdam brengt werelden samen. Voor toekomstige docenten, onderzoekers, ondersteuners en managers die durven te kiezen voor een baan in het onderwijs. En voor onderwijsprofessionals die willen werken aan de meeste ambitieuze hogeschool van de Randstad met 39.000 studenten en bijna 4000 werknemers. Meer dan 100 nationaliteiten werken en studeren bij ons, met de stad Rotterdam als laboratorium. We delen dezelfde drive: wij zijn hier elke dag om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge mensen.

Het onderwijsaanbod van Hogeschool Rotterdam wordt vormgegeven vanuit 13 verschillende instituten. Het Instituut voor Sociale Opleidingen (ISO) is één van deze 13 instituten en biedt de vol- en deeltijd bacheloropleiding Social Work aan en de masteropleidingen Pedagogiek, Begeleidingskunde en Management & Innovatie. Het instituut verzorgt met ruim 230 medewerkers onderwijs voor zo’n 3000 studenten.

De onderwijsondersteuning van het ISO is georganiseerd binnen het bedrijfsbureau. Het doel van het bedrijfsbureau is het mede faciliteren en mogelijk maken van de activiteiten van docenten ten behoeve van de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs. Het bedrijfsbureau bestaat uit meerdere teams die logistieke, administratieve en organisatorische werkzaamheden verrichten.

Voor het team studentadministratie zijn wij per heden op zoek naar een Administratief Medewerker Studentadministratie.

Het team studentadministratie maakt onderdeel uit van het bedrijfsbureau en verzorgt verschillende diensten op het gebied van administratieve en logistieke ondersteuning. Het team bestaat uit 4 collega’s die veel samenwerken met verschillende functionarissen van zowel binnen als buiten het bedrijfsbureau.

Functie

De belangrijkste werkzaamheden die binnen de functie verricht worden zijn:

  • Alle voorkomende werkzaamheden binnen Osiris (studievoortgangsysteem), zoals bijvoorbeeld resultaatverwerking en het maken van koppelingen;
  • Het organiseren en ondersteunen van het proces van tentamenverwerking, waaronder het verzorgen van de toetsvoorbereiding en -inschrijving;
  • Het bieden van administratieve en organisatorische ondersteuning van de minoren, waaronder het bijhouden van inschrijvingen, het aanleveren van gegevens voor de minorenbeurs, het verrichten van administratieve werkzaamheden voor de website waar externe studenten zich kunnen inschrijven en het beheren van de mailbox;
  • Het bieden van administratieve ondersteuning bij de diploma-organisatie, waaronder het aanmaken van diploma’s en getuigschriften en ondersteuning bij diplomeringen;
  • Het beheren en inrichten van de electronische leeromgeving Cumlaude;
  • Het bewaken van diverse (administratieve) processen, het signaleren van knelpunten en het doen van verbetervoorstellen.

Profiel

Wij zoeken een collega met mbo werk- en denkniveau die niet alleen zelfstandig maar ook in teamverband kan werken. Accuratesse, servicegerichtheid, en uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als op schrift) zijn belangrijke competenties waarover je beschikt. De aard van de werkzaamheden vraagt er verder om dat je oplossingsgericht bent, verbanden kunt leggen tussen diverse processen en snel kunt schakelen in een dynamische omgeving die breder is dan jouw eigen team. Ervaring in het werken met Office 365 (m.n. Excel), Osiris en Cumlaude is een pré.

Het bedrijfsbureau kent een avondopenstelling. Daarom zoeken we een collega die ook bereid is in de avond te werken.

Aanbod

Wij bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast (D3 cao hbo). Aan de functie is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 6 (maximaal €2.717,13 bruto per maand bij een volledig dienstverband), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden bevatten o.a. een fietsplan, uitstekende studiemogelijkheden en een pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie of de selectieprocedure? Neem dan contact op met Maurice Mokkenstorm via mokkm@hr.nl of 0612 124 421.

Wil je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen? Klik dan voor 24 oktober op ‘direct solliciteren’ onderaan deze advertentie om online te solliciteren. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en een curriculum vitae. Alleen sollicitaties die via deze route binnenkomen, worden in behandeling genomen. Na de sluitingsdatum wordt de vacaturetekst van de website verwijderd en is solliciteren niet meer mogelijk.

Sluitingsdatum: 17 november 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.