Administratief Medewerker (0,4-0,6 fte)

Hogeschool Rotterdam

Deze vacature is uitsluitend voor personen die zijn opgenomen in het doelgroepregister vanuit de participatiewet. Hogeschool Rotterdam brengt werelden samen. Voor toekomstige docenten, onderzoekers, ondersteuners en managers die durven te kiezen voor een baan in het onderwijs. En voor onderwijsprofessionals die willen werken aan de meeste ambitieuze hogeschool van de Randstad met 39.000 studenten en bijna 4000 werknemers. Meer dan 100 nationaliteiten werken en studeren bij ons, met de stad Rotterdam als laboratorium. We delen dezelfde drive: wij zijn hier elke dag om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge mensen. Wij zoeken een administratief medewerker voor 16-24 uur voor Hogeschool Rotterdam.

Wat ga je doen?

In een administratieve participatiebaan ga je aan de slag op één van onze afdelingen waar de administratieve taken moeten worden gedaan. Je voert hand- en spandiensten uit.

Je ondersteunt en ontzorgt docenten door te helpen met:

• controleren en monitoren van administratieve gegevens
  • het archiveren en digitaliseren van documenten
  • het maken/bijhouden van overzichten
  • het mee helpen organiseren van PR activiteiten en introductiedagen
  • agenda openstellen voor inschrijven en voorlichtingsbijeenkomsten
  • cijferregistratielijsten doorgeven aan bedrijfsbureau

Hiermee help je jouw collega’s die je graag ook weer verder helpen met mogelijke nieuwe werkzaamheden die bij je passen.

Wat bieden we jou?

Wij starten met een proefplaatsing die erop gericht is om te toetsen of er een match is tussen jou en de baan die je uitvoert. Gedurende de proefplaatsing wordt regelmatig geëvalueerd en bijgestuurd om door te stromen naar een betaalde baan. Dat is namelijk het doel dat wij voor ogen hebben: Het aanbieden van betaald werk aan mensen die op hun eigen niveau mee willen doen!

Wat is jouw werkomgeving?

Kandidaten die na hun sollicitatie starten bij Hogeschool Rotterdam gaan werken bij een van de afdelingen op Museumpark, Rochussenstraat, Academieplein, Kralingse Zoom, Posthumalaan, Wijnhaven. Op een van die locaties vinden je werkzaamheden plaats en krijg je een vaste begeleider die je helpt bij de uitvoering van het werk.

Wat vragen we van je?

• Belangrijk voor deze functie is dat je handig bent met computersystemen, denk daarbij aan Word, Excel of Outlook
  • Je bent precies en nauwkeurig
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent in staat om zelfstandig te (leren) werken
  • Je werkt gestructureerd
  • Je hebt een flexibele werkhouding.
  • Je kan goed samenwerken
  • Je bent leergierig en een meedenker

Het allerbelangrijkste is dat je gemotiveerd bent en het je leuk lijkt om onderdeel te zijn van een team.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Begeleiding

Je werkzaamheden doe je onder begeleiding van een collega die het werk kent of zelf ook uitvoert. Als je de werkzaamheden na je uitgebreide inwerkperiode onder de knie hebt kun je mogelijk ook wat zelfstandiger werken als je dat fijn vindt.

Vragen? Neem contact op met Joke Dolfing, via telefoonnummer 0629 530 491 of per e-mail: j.j.dolfing@hr.nl.

Solliciteren of meer weten?

Via onderstaande sollicitatieknop kun je solliciteren. Je kun dit alleen doen of eventueel met jouw jobcoach die jou helpt bij het zoeken van een passende baan. Voeg bij je sollicitatie je cv en een motivatiebrief toe. In je motivatiebrief lezen wij graag waarom je aan het werk wilt en naar wat voor soort werk je op zoek bent.

Om bij Hogeschool Rotterdam te kunnen werken heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Als wij een passende administratieve baan beschikbaar hebben, nodigen wij je vervolgens uit voor een gesprek om nader kennis te maken. Als wij geen passende baan beschikbaar hebben dan gaan wij binnen onze organisatie op zoek naar andere mogelijkheden.

Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.