Menu Zoeken English

Docent Ethical Hacking (0,6-1,0 fte)

Instituut voor Communicatie, Media & Informatietechnologie

In het hart van Rotterdam, gehuisvest aan de Wijnhaven, verzorgt het Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie de bacheloropleidingen Informatica, Technische Informatica, Creative Media and Game Technologies, Communicatie en Communicatie & Multimedia Design.

De opleiding Technische Informatica zoekt versterking. Binnen deze opleiding maken wij tastbare producten met behulp van ICT-oplossingen (hardware en software). Sensortechnologie, security, programmeren, IoT, professionele beroepsvaardigheden en elektrotechniek zijn basiscomponenten van het curriculum. Wij zijn een opleiding van uitvinders die het een uitdaging vindt om moeilijke technische problemen op te lossen.

Het instituut is verbonden aan een kenniscentrum. Samen doen zij praktijkgericht onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs.

Functie

Bij de opleiding Technische Informatica zijn we er van overtuigd dat security een integraal onderdeel moet zijn van alles wat we maken. Daarom zoeken wij een ICT-docent met een affiniteit voor cybersecurity die onze opleiding kan helpen security toe te voegen aan de gehele leerlijn. Een deel van de functie bestaat uit het begeleiden van projectgroepen waarbij je als securityspecialist optreedt en technisch-inhoudelijke vragen beantwoordt. Een ander deel is het inrichten, geven en bijhouden van de securitycomponent van de theorievakken.

Profiel

Must haves:

  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van de security-aspecten van embedded systemen, Internet of Things en software development.
  • Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels.

Should haves:

  • Je hebt affiniteit (en bij voorkeur ook enige ervaring) met het beroepsonderwijs.
  • Je hebt een afgeronde bachelor- of masteropleiding.

Nice to have:

  • Je beschikt over didactische en coachende vaardigheden.
  • Je hebt een professionele werkhouding: flexibel, zelfstandig en student- en teamgericht.
  • Je bent bereid om jezelf continu te ontwikkelen, bijvoorbeeld door scholing.
  • Je bent in het bezit van de Basiskwalificatie Onderwijs of bereid deze op termijn te halen.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk dienstverband van in eerste instantie een jaar (D3 cao hbo), met mogelijkheid tot verlenging. Afhankelijk van ervaring en opleiding vindt de aanstelling plaats in minimaal schaal 10 (€2.769,32) of maximaal schaal 12 (€5.564,23) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Erik van Dijk, onderwijsmanager, 010-794 5063 of e.van.dijk@hr.nl (uitsluitend voor vragen).

Je kunt uitsluitend online via onze website solliciteren!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Wijnhaven 99

Wijnhaven 99 3011 WN Rotterdam

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.