Medewerker Practicum (0,8-1,0 fte)

Instituut voor Gezondheidszorg

Je ondersteunt de docenten en studenten van de zorgopleidingen. De studenten die wij opleiden tot professionals in de zorg moeten veel praktische oefeningen doen. Daarbij gebruiken we verschillende instructiematerialen, zoals (reanimatie)poppen, baringsfantomen en logopedische spraaktesten. Lijkt het je leuk om docenten en studenten te ondersteunen bij de voorbereiding op de praktijklessen en de vaardigheidstoetsen? Dan is dit een perfecte baan voor jou!

Wat ga je doen?

De officiële functienaam is ‘Assistent onderwijsondersteuning IVG’ (Instituut voor Gezondheidszorg). Je zorgt voor het onderhouden, reserveren, uitlenen en weer innemen van lesmaterialen en bewaakt ook dat de materialen - inclusief het wasgoed - schoon en in goede conditie zijn. Aan het begin van elke onderwijsperiode overleg je met de docenten wat ze allemaal nodig hebben en controleer je of je alles op voorraad hebt. Zo niet, dan kun je zelf materialen bijbestellen. Daar komt overigens ook de nodige administratie bij kijken.

Wat bieden we jou?

1-jarig contract met zicht op verlenging (D3)
  € 1.911,26 -€ 2.609,74 bruto per maand (schaal 5)
  8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Het Instituut voor Gezondheidszorg (IvG) heeft een breed aanbod aan opleidingen rond het thema ‘gezondheid’. Hieronder vallen de bacheloropleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Verpleegkunde, Leraar Gezondheidszorg en Welzijn, Verloskunde, en Medisch Hulpverlener. Daarnaast verzorgt het instituut een zestal masteropleidingen. Jij werkt in principe voor alle IVG-opleidingen.

Over het werk

“Top om te zien hoe die jonge studenten groeien en leren met behulp van mijn materialen. Ze worden steeds handiger!”

Ben jij wie we zoeken?

Dit is een boeiende en afwisselende baan als je graag met mensen om gaat en het leuk vindt dingen zó te organiseren dat alles lekker draait. Je probeert het docenten en studenten zo goed mogelijk naar de zin te maken door alles perfect te regelen. Overigens is daarbij belangrijk dat je fysiek fit bent, want bij het transporteren van materialen komt het nodige tilwerk kijken.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je kunt nog reageren toten met 31 augustus 2019.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Neem voor meer informatie contact op met Bert Ardesch, Manager Bedrijfsvoering. Hij vertelt je graag meer. Neem vanaf 2 augustus contact op met Bert via 06-50 40 94 63 of a.ardesch@hr.nl.

Solliciteren kan alleen online. Reageer vóór 31 augustus 2019, of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.