Menu Zoeken English

Kerndocent Geneeskunde / Anatomie Fysiologie Pathologie (0,4-0,8 fte)

Instituut voor Gezondheidszorg

De zorg staat geen seconde stil en Hogeschool Rotterdam verandert actief mee in die transitie. Dit vraagt voortdurend om goed opgeleid personeel dat mee kan doen én denken met de veranderingen. Er is grote behoefte aan docenten die hun visie én praktijkervaring willen inzetten voor het hoger onderwijs. Je levert indirect een bijdrage aan een gezonde samenleving. Het Instituut voor Gezondheidszorg ontwikkelt en verzorgt onderwijs voor toekomstige zorgprofessionals in de verpleegkunde. In een open en uitnodigende sfeer. We zijn op zoek naar een nieuwe kerndocent Geneeskunde / Anatomie Fysiologie Pathologie (AFP). Bij voorkeur een (basis)arts of verpleegkundig specialist met affiniteit voor deze thematiek. Weet jij onze studenten een stap verder te brengen in hun ontwikkeling?

Wat ga je doen?

Als kerndocent Geneeskunde / AFP draag je in belangrijke mate bij aan het vormen van nieuwe generaties hbo-verpleegkundigen, die helemaal klaar zijn voor de huidige en toekomstige eisen van het beroep. Je verzorgt divers en inclusief online en fysiek onderwijs in verschillende leerjaren. Je focus zal liggen op het inhoudelijk geneeskundeonderwijs. Je begeleidt werkgroepen anatomie, fysiologie en (psycho-)pathologie aan 1e , 2e en 3e jaars studenten Verpleegkunde. Je maakt toetsvragen over het gedoceerde onderwijs en ontwikkelt  onderwijsmateriaal. Je werkt daarin samen met andere AFP-docenten en docenten Verpleegkunde

Daarbij gaat het vooral om medische basiskennis en klinisch redeneren op verpleegkundig hbo-niveau. Daarbinnen komt een breed scala aan thematiek aan bod.

Dit stelt je voor boeiende uitdagingen, die van de docenten bijzondere kwaliteiten vragen. Visie, daadkracht, betrokkenheid en passie. Tevens zijn er mogelijkheden in het doen van onderzoek binnen het kenniscentrum Zorginnovatie.

 

Wat bieden we jou?

  2-jarig contract met zicht op een vast dienstverband
  € 3.658,64 tot € 5.026,85  bruto per maand (schaal 11)
  8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholing- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

 

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Bij Hogeschool Rotterdam vallen alle gezondheid gerelateerde opleidingen onder het Instituut voor Gezondheidszorg. Hier vind je een breed aanbod aan bachelor- en masteropleidingen. Het instituut werkt nauw samen het kenniscentrum voor zorginnovatie. Veel docenten participeren in de driehoek onderwijs, onderzoek en praktijk variërend van (junior) onderzoeker tot promovendus. Er wordt onderzoek gedaan dat relevant is voor de beroepspraktijk waarbij de uitkomsten gebruikt worden voor het onderwijs.

Over het werk

“We zetten ons in om onze studenten klaar te stomen voor een prachtig beroep, waarbij we voortdurend de verbinding zoeken tussen onderwijs, onderzoek en de praktijk”.

Ben jij wie we zoeken?

Als kerndocent Geneeskunde / AFP verzorg je samen met je collega’s onderwijs voor studenten. Dat zijn er zo’n 1700 die opgeleid worden tot verpleegkundige niveau 6. De behoefte aan hoogopgeleide verpleegkundigen neemt nog steeds toe in verband met de toenemende complexiteit van de zorgvraag. Weet jij dit allemaal spontaan en met enthousiasme te doen? Dan ben je mogelijk onze ideale kandidaat!

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Om bij Hogeschool Rotterdam te kunnen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Vragen? Marjolein Verheijen is een van de onderwijsmanagers opleiding verpleegkunde. Neem contact met haar via m.j.m.verheijen@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer tot en met 30 augustus 2021

of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen