Menu Zoeken English

Instructeur gezocht voor de opleiding Business IT & Management (0,8-1,0 fte)

HR Business School

Heb jij altijd al willen werken binnen het onderwijs en ben jij thuis in de wereld van Business IT & Management? Lijkt het je leuk om ervaring op te doen in het begeleiden en ondersteunen van studenten? Kijken of werken in een onderwijsomgeving echt iets voor jou is en wellicht zo de eerste stappen te zetten richting de functie van docent? Dan is onderstaande vacature zeker iets voor jou.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een instructeur die onze docenten en studenten op diverse manieren ondersteunt bij het ontwikkelen van vernieuwend onderwijs in de tweejarige tracks Managing Innovation & Change en Creating Value from Data. In jouw rol heb je een facilitaire en ondersteunende rol die eraan bijdraagt dat het onderwijs zo goed mogelijk wordt opgezet en uitgevoerd. Denk hierbij aan het voorbereiden van lessen met behulp van PowerPoint of andere interactieve vormen, helpen bij het creëren van lescontent maar ook het nakijken van toetsen en opdrachten, en het geven van werkcolleges.

Er is binnen je functie ruimte om actief op zoek te gaan naar nieuwe werkvormen en middelen die de ontwikkeling van onze studenten en de lesstof ondersteunen. Bij dit alles betrek je uiteraard andere docenten en waar nodig je onderwijsmanager. Je werk ziet er afwisselend uit, met voldoende tijd voor voorbereiding en overleg met collega’s. Voor zover je zelf nog niet beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden, is er ook voor jou ruimte om je te ontwikkelen. Waarbij het zeker niet uitgesloten is dat je doorgroeit naar de rol van docent, uiteraard afhankelijk van hoe het van beide kanten bevalt.

Interesse? Solliciteer dan nu! Indien je aangenomen wordt, kijken de onderwijsmanager en de directe collega’s samen met jou waar jij het best kan worden ingezet. Je hoeft niet bang te zijn dat je zomaar zonder onderwijservaring aan je lot wordt overgelaten. Je zal vanaf het begin van je carrière als instructeur worden uitgedaagd en gefaciliteerd om jezelf te blijven ontwikkelen aangaande je vakkennis en je didactische vaardigheden.

Wat bieden we jou?

  Een aanstelling voor een jaar (D4) met uitzicht op een vast dienstverband.
  Een goede werk/privé balans (40+ vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband, mogelijkheid tot betaald ouderschapverlof 75%, flexibele werktijden).
  Salaris, afhankelijk van ervaring, van minimaal €2.845,48 en maximaal €3.920,50 per maand (schaal 9) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
  Zelfstandige en maatschappelijk relevante functie.

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Je wordt onderdeel van een team van ongeveer 30 professionals die gezamenlijk ruim 650 studenten opleiden. Een gemêleerd gezelschap van mensen met verschillende opleidingsachtergronden maar met een gemeenschappelijk doel om zo goed mogelijk onderwijs vorm te geven en de nieuwe generatie Business IT’ers af te leveren. De opleiding is de afgelopen jaren flink gegroeid en de verwachting is ook dat dit de komende jaren zich doorzet. Er is dus genoeg ruimte voor ontwikkeling en innovatie! Je staat er niet alleen voor want het onderwijs verzorgen we samen met het gehele opleidingsteam.

Ben jij wie we zoeken?

  • Je hebt een minimaal een afgeronde hbo opleiding richting Business IT & Management, Bedrijfskunde, Informatiemanagement, Informatica, Data analyse. Data science of aanverwant afgerond.
  • Het is een pré als je recente kennis van systemen hebt die van toepassing zijn binnen de opleiding.
  • Je heb de ambitie om je didactisch verder te ontwikkelen.
  • Je wilt graag bijblijven, zowel op jouw vakgebied(en) als op aanpalende vakgebieden.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt of komt het in de buurt? Solliciteer dan nu of stel je vragen of uit je twijfels aan onze recruiter! Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Neem contact op met onze recruiter, Jean-Paul Weber, via mail: j.weber@hr.nl of 06-11330645.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen