Instituut voor Engineering en Applied Science zoekt docenten!

Instituut voor Engineering & Applied Sciences

Begin een nieuwe carrière! En laat ons het startpunt zijn. Ben je hoogopgeleid, zoekend naar een uitdaging die iedere dag anders is? Inspireer je jongvolwassenen graag met jouw kennis en passie voor het vakgebied dat zich bevindt in de wereld van autotechniek, gezondheidszorgtechnologie, technische bedrijfskunde, elektrotechniek, industrieel product ontwerpen en/of werktuigbouwkunde? Dan zoeken wij jou! Maar nog belangrijker, onze studenten hebben jou nodig. Jij geeft de ingenieurs van de toekomst onderwijs en begeleidt hen naar hun carrière. Je daagt onze studenten én organisatie uit met jouw kennis uit de praktijk en visie op onderwijs.

Wij verwachten dat je:

• Academisch werk- en denkniveau hebt.
  • Graag werkt in een zelfsturend professioneel team.
  • Op de hoogte bent van belangrijke technologische ontwikkelingen in het werkveld.
  • Het leuk vindt om studenten te begeleiden en te coachen, zodat zij zich professioneel en persoonlijk ontwikkelen, tevens ben je in staat om een stimulerende leeromgeving te creëren en studenten te enthousiasmeren en te motiveren.
  • Openstaat voor samenwerking met het aangesloten kenniscentrum dat praktijkgericht onderzoek doet dat relevant is voor de beroepspraktijk en bedraagt aan de kwaliteit van het onderwijs.

En bieden je:

• Een jaarcontract (D3 cao hbo) met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een salaris dat varieert, afhankelijk van opleiding & ervaring, tussen minimaal €2.769,32 en maximaal €4.892,31 bruto per maand (schaal 10/11) bij een volledige werkweek, exclusief 8 % vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden die uitstekende scholingsmogelijkheden omvatten en een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Klinkt dit als iets voor jou? Denk er niet langer over na en stuur ons nu via de website jouw motivatie en informatie over wie je bent en wat je doet/hebt gedaan. Dan zoeken wij een datum voor een mogelijke kennismaking.

Klik hier voor meer informatie over Instituut EAS.

Mocht je andere vragen hebben of wil je gewoon wat meer informatie over de opleiding of de procedure, neem dan contact met onze recruiter, Jean-Paul Weber op telefoonnummer: 0611 330 645 of e-mail: j.weber@hr.nl.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie