Menu Zoeken English

Informatiemanager (1,0 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Een tactische bruggenbouwer met organisatiekennis en IT-ervaring is wat team Demand & Supply van Hogeschool Rotterdam nodig heeft. Een wakkere, proactieve informatiemanager die de schakel vormt tussen het onderwijs, onderzoek, diensten en IT en kaders voor richtlijnen definieert. Een echte vooruitdenker die trends en marktontwikkelingen signaleert en deze weet te vertalen naar toepassingsmogelijkheden. Zie jij het zitten om straks samen met je team en leveranciers te zorgen voor een samenhangende, doelgerichte informatievoorziening en –architectuur? En heb je er alle vertrouwen in dat jouw informatieplannen en (gevraagde en ongevraagde) adviezen gaan leiden tot verbeteringen in de functionaliteit van onze IT-systemen? Dan is deze strategische en richtinggevende rol jou vast op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?

Je wordt het eerste aanspreekpunt, de vraagbaak en vertegenwoordiger op het gebied van informatievoorziening. Beleid hierover bekijk je door een strategische bril en je geeft beleidsadviezen vanuit dat perspectief. Jij voert de regie over de ontwikkeling en formulering van de informatievoorzieningsstrategie en (meer)jarenplannen. Tijdens overleggen, programma’s en projecten met betrekking tot informatievoorziening wordt jouw heldere advies op prijs gesteld. Daarnaast wordt er van jou verwacht dat je organisatiewensen in kaart brengt en vervolgens een vertaalslag naar informatie-oplossingen weet te maken. De ware informatiemanager in jou komt naar boven, als je de leiding neemt in het opstellen van de digitale IV-strategie. Daarmee draag je bij aan de IT governance van Hogeschool Rotterdam. Ondertussen ben je altijd alert op eventuele ontwikkelingen die de langere termijn beleidsdoelstellingen beïnvloeden. Als je die opmerkt, initieer je onderzoek naar wat ze betekenen voor de informatievoorzieningsstrategie binnen het onderwijs.

Mede dankzij jou kunnen we informatiemanagement en IT binnen de hogeschool steeds verder professionaliseren.

Wat bieden we jou?

  Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd
  €3.658,64 - € 5.026,85 bruto per maand o.b.v. 1 fte
  8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Het team

Maak kennis met je toekomstige collega's

Word jij onderdeel van het team waar ze pas tevreden zijn als de klant dat ook is? Dan ben je omgeven door ervaren professionals met een hart voor IT en onderwijs, waar je veel van én met elkaar kunt leren. Als afdeling Demand & Supply, bevinden de service manager, informatie manager, projectleider, business analist en informatie analist zich aan het begin van de IT-keten. In multidisciplinaire teams verbeteren jullie i.s.m. de IT-beheerders, de gehele keten van IT componenten die de functionele dienst vormen.

Dat betekent telkens weer efficiënter werken door voor elkaar klaar te staan en verantwoordelijkheid te pakken. Jouw inbreng wordt op waarde geschat, maar ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is er voor jou een mooie plek in dit bevlogen team.

Ben jij wie we zoeken?

We zoeken een communicatieve netwerker die het allemaal heeft. Overtuigingskracht. (Jij weet met heldere argumenten anderen in je visie mee te nemen.) Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Gevoel voor verhoudingen, inhoudelijke doelstellingen en ambities. Kortom: iemand met voelsprieten, die steeds mensen, context en inhoud met elkaar weet te verbinden voor de beste gezamenlijke resultaten.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Blaak 555

Blaak 555 3011 GB

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team vergroot.

Inhoudelijke vragen? Maarten Knol is hoofd Demand & Supply. Hij hoort graag van je via 010-7944047. Je vragen mailen kan ook, stuur een berichtje naar: m.j.c.knol@hr.nl.

Vragen rondom het proces kun je stellen aan Eveline do Rosário Lopes-Wetter via personeelszaken-fit@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen