ICTO-Coach Rotterdam Mainport Institute (1,0 fte)

Rotterdam Mainport Institute

Je gaat werken binnen het Rotterdam Mainport Institute of applied sciences (RMI). Dit is een samenwerking tussen STC Group en Hogeschool Rotterdam. Het RMI biedt op de locatie Lloydstraat in Rotterdam de volgende vier hbo-bacheloropleidingen aan: Chemische Technologie, Maritieme Techniek, Maritiem Officier en Logistics Engineering en de masteropleiding Shipping and Transport.

Wij zijn per september 2021 opzoek naar een ICTO-coach voor RMI. De coach is werkzaam voor het gehele instituut. Als instituut bieden we voor het gehele docententeam een scholingsprogramma aan waarin jouw expertise als ICTO-coach een rol gaat spelen. Je gaat zelfstandig aan de slag met een door het management verstrekte opdracht en werkt waar nodig samen met de onderwijskundigen van het instituut.

Functie

• Het helpen van docenten bij het didactisch verantwoord inzetten van digitale onderwijstool
  • Het individueel coachen en ondersteunen van docenten
  • Gesprekpartner bij onderwijsontwikkeling
  • Leveren van een bijdrage aan visieontwikkeling en beleid op het gebied van blended learning
  • Aanjager, inspirator, bruggenbouwer en ondersteuner van ict-professionalisering van docenten
  • Je werkt binnen RMI voor diverse opleidingen. Per opleiding kan de behoefte en het zwaartepunt van je inzet verschillen

Profiel

• Je bent goed benaderbaar, maakt tijd vrij om samen met docenten aan de slag te gaan
  • Je hebt ervaring als docent en hebt kennis van nuttige technologische toepassingen in het onderwijs
  • Je bent een inspirerend persoon
  • Je hebt een relevante masteropleiding
  • Je bent communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent creatief en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen

*Sollicitaties van kandidaten zonder afgeronde masteropleiding worden niet meegenomen in de selectieprocedure.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk dienstverband (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal €3.658,64 en maximaal €5.026,85 bruto per maand (schaal 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Margriet Verbrugge, onderwijsmanager Chemische Technologie, tel. 06-29096394

Sluitingsdatum: 23 augustus 2021

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.