Menu Zoeken English

Huismeester / Facilitair Medewerker 3 fte in ploegendienst

Faciliteiten en Informatietechnologie

Voor onderhoud, reparaties, verhuizingen en toezicht op de locatie Museumpark. Deze functie, die officieel ‘Ondersteunend medewerker’ heet, kun je net zo goed conciërge, huismeester of facilitair medewerker noemen. Leuk, gevarieerd werk voor een veelzijdig, sociaal én technisch handig persoon. Ben jij een echte serviceverlener en sta je stevig in je schoenen? Reageer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?

Op locatie Museumpark wordt de hele dag en avond hard gestudeerd en gewerkt. Jij zorgt ervoor dat studenten, docenten en andere medewerkers van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat een veilige, schone werkomgeving hebben. Van het vervangen van een lamp of een deurkruk en het klaarzetten van een ruimte tot het verhuizen van meubels of het begeleiden van een evenement, jij doet het allemaal met even veel plezier. En dat in de dynamiek van een bruisende hogeschool, waar iedereen altijd druk is met hun taken rondom het onderwijs. Jij houdt het gebouw en de faciliteiten in topconditie, zorgt dat de beveiliging op orde is en dat iedereen zich aan de huisregels houdt. Met een glimlach als het kan, streng als het moet, want jij pakt je verantwoordelijkheid.

Wat bieden we jou?

  • Jaarcontract
  • Schaal 5 €2.083,22 -  €2.844,55 bruto per maand + ploegentoeslag
  • Plus 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
  • Uitstekende scholing- en ontwikkelmogelijkheden
  • Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het team en de werkplek

Je werkt in ploegen met werktijden tussen 6.30 en 22.30 uur van maandag t/m zaterdag. De afdeling Services telt zo’n 140 mensen met als taak: zorgen dat iedereen zich thuis en welkom voelt. Samen ondersteunen we het primaire proces met een breed dienstenpakket, van receptie tot informatietechnologie.

Rob Schilder

Huismeester

Over het werk

“Ik houd er van om in nauw overleg met de gebruikers hun problemen op te lossen of hun wensen te bespreken. Als iets niet kan dan probeer ik ze zo goed mogelijk uit te leggen waarom het niet kan of aan te geven wat een goed alternatief is. Er proberen sámen uit te komen, geeft me een lekker gevoel, daar doe ik het voor!”

In de vrije tijd

“Ik ga er graag met mijn honden op uit, goed of slecht weer. Lekker ravotten met die beesten geeft mij een enorme energieboost zodat ik weer fris aan een volgende werkdag kan beginnen!”

Ben jij wie we zoeken?

Hogeschool Rotterdam biedt iedereen gelijke kansen. Zolang je maar handig genoeg bent om zelfstandig onderhoud en reparaties uit te voeren en servicegericht genoeg om steeds je best te doen om onze klanten zo snel en slim mogelijk te helpen. Mét een glimlach en liefst ook gevoel voor humor. Je bent sociaal en gedraagt je echt als een gastvrouw of gastheer, die altijd hulpvaardig reageert op problemen, vragen of verzoeken. Zolang het respectvol en volgens de regels gaat natuurlijk.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar kandidaten die de diversiteit binnen ons team versterken.

Voor meer informatie over deze functie(s) kun je altijd contact opnemen met Marco Nout (Hoofd Services, locatie Museumpark) via m.j.h.nout@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen