Hogeschooldocent Fysiotherapie (0,4-0,6 fte)

Instituut voor Gezondheidszorg

Het Instituut voor Gezondheidszorg (IvG) heeft een breed aanbod aan gezondheids-gerelateerde opleidingen. Hieronder vallen de bacheloropleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Verpleegkunde, Leraar Gezondheidszorg en Welzijn, Management in Zorg, Verloskunde, en Medisch Hulpverlener. Daarnaast verzorgt het Instituut de masteropleidingen Advanced Nursing Practice, Physician Assistant, Manuele Therapie, Sportfysiotherapie en Kinderfysiotherapie.

Het instituut is verbonden aan een kenniscentrum. Samen doen zij praktijkgericht onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs. Het Instituut voor Gezondheidszorg is op zoek naar Docent voor de opleiding Fysiotherapie.

Functie

Als hogeschooldocent ontwikkel, verzorg en evalueer je onderwijs voor studenten Fysiotherapie.

Tot de taken behoren onder andere:

• Coachend begeleiden van bijeenkomsten waarin studenten werken aan fysiotherapeutische vaardigheden;
  • Verzorgen van lessen op gebied van methodisch fysiotherapeutisch handelen;
  • Individueel en groepsgewijs begeleiden en coachen van studenten;
  • Ontwikkelen en begeleiden van projectmatig onderwijs;
  • Begeleiden van studenten bij het schrijven van case-reports;
  • Participeren in het docententeam;
  • Onderhouden van een relevant in- en extern netwerk gerelateerd aan de opleiding en aan het fysiotherapeutisch domein ‘Bewegen naar Gezondheid’.
  • Ontwikkelen van beleid op het specifiek aandachtgebied ‘Bewegen naar Gezondheid’.

De opleiding is specifiek op zoek naar een collega die leiding/sturing kan geven aan onderwijsontwikkeling vanuit het domein “Bewegend functioneren” waarbij uitgegaan wordt van competentiegericht leren.

Profiel

• Je beschikt over een afgeronde opleiding Fysiotherapie en je bent in het bezit van een Master of Science b.v. revalidatiewetenschappen, bewegingswetenschappen, gezondheidswetenschappen of fysiotherapiewetenschap.
  • Je bent werkzaam als fysiotherapeut en hebt ruime behandelervaring.
  • Je bent in staat om voor studenten een stimulerende en uitdagende leeromgeving te creëren en studenten te enthousiasmeren, inspireren en te motiveren.
  • Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen, organiseren en begeleiden van complexe onderwijsprocessen.
  • Je hebt ruime ervaring in het ontwikkelen van een reeks programmaonderdelen op het gebied van ‘Bewegend functioneren’.
  • Je hebt een ondernemende en op samenwerking gerichte instelling.
  • Je bent een flexibele teamspeler en weet collega’s mee te krijgen.
  • Je neemt verantwoordelijkheid.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk contract voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal €4.326,54 en maximaal €5.564,23 (schaal 12) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je verkrijgen bij Annemarie Meulenberg (onderwijsmanager opleiding Fysiotherapie) op telefoonnummer 010–7945152.

De vacature staat open tot en met 26 augustus 2019, hierna zal de brievenselectie plaatsvinden.

Sluitingsdatum: 26 augustus 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.