Menu Zoeken English

Functioneel Beheerder (1,0 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Centrale ondersteuning voor alle gebruikers van state-of-the-art IT. De uitdagende IT- omgeving van Hogeschool Rotterdam, met gebruikers op alle niveaus en in allerlei disciplines, vraagt nogal wat van het team Functioneel Beheer. De één kan het toetsingssysteem op zijn duimpje gebruiken, de ander heeft soms nog moeite met de basis. Vind jij het interessant om mee te denken over de optimale inrichting van bestaande en nog te ontwikkelen informatiesystemen binnen onze Digitale Leer- en Werkomgeving. Lijk het je daarnaast boeiend om gebruikers te ondersteunen met training, advies & Trouble shooting? Dan is dit de perfecte functie voor jou.

Wat ga je doen?

Samen met je vakkundige collega’s verzorg je incidentenbeheer, richt je functionele systemen in en hou je je bezig met het opzetten en uitvoeren van opleidingstrajecten bij de instituten. Maar een échte functioneel beheerder is ook een optimistische inspirator. Enerzijds vervul je die rol bij het opstellen van functionele specificaties voor nieuwe applicaties en het reviewen van functioneel ontwerp. Anderzijds bij het kritisch analyseren en stroomlijnen van de processen van je eigen afdeling.

In ons vak moet je elke dag weer je meerwaarde bewijzen, waarbij het niet alleen gaat om kennis, maar ook om de manier waarop we meedenken en communiceren met interne klanten. We ondersteunen ze bij het gebruik van onder meer de applicaties, UNTIS (roostering) QMP, Remindo (Toetsen), Learning Management Syteem, Osiris, Praktijklink (ons eigen stage- en afstudeersysteem), een DMS (DocBase) en het CRM-systeem. Daarvoor moet je scherpzinnig zijn én aanpakken.

Wat bieden we jou?

  Een jaarcontract met zicht op verlenging.
  min € 2.520 max € 3.815 bruto per maand.
  8,3% eindejaarsuitkering.
  Uitstekende scholingsmogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling.
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP.

Wat doe je?

  • Gebruikersondersteuning (mail/telefoon/op locatie/documentatie)
  • Beheer inrichting incl. advies (standaard en niet standaard wijzigingen/uitrol nieuwe functionaliteiten)
  • Contact met leverancier m.b.t. vragen over het systeem en het onderzoeken/melden van bugs
  • Coördinatie en voorbereiding uitrol releases inclusief gebruikerstesten

Het team en de werkplek

Maak kennis met je toekomstige collega's

Hier vind je ervaren mensen die staan te springen om frisse ideeën en scherpe inbreng van een energieke, functioneel beheerder. Een warm bad waar iedereen welwillend is om samen vooruit te komen en waar humor een centrale rol speelt.

Hogeschool Rotterdam is een sociale werkgever met veel ruimte om een goede werk- en privébalans te creëren. Werken op een onderwijsinstelling betekent dat processen soms wat meer tijd nodig hebben en alleen de allerbeste ideeën de eindstreep halen. Het moet je passen om de ene keer snel te schakelen en in rustiger vaarwater proactief te werken. Jouw toekomstige collega’s zijn dan ook zelf startend en onderzoekend. Ondanks dat er deels vanuit huis gewerkt wordt, komt dit hechte team minimaal één dag per week samen om op hoog niveau te kunnen blijven functioneren.

39.394
studenten
4.457
medewerkers HR
280
medewerkers FIT
85%
medewerkers tevredenheid
7,7/10
trots en loyaliteit

Ron Paans

Functioneel Beheerder

Over het werk

Als linking pin tussen de business en IT voel ik mij als een vis in het water. Samen met het onderwijs komen we tot oplossingen die voor beide partijen goed aanvoelen. En een tevreden klant maakt een tevreden functioneel beheerder!

In de vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik altijd wel met sport bezig. Ik verzorg bootcamptrainingen of ik ben zelf aan het trainen in de gym of aan het hardlopen. Sporten maakt je hoofd leeg zodat er weer ruimte komt voor nieuwe creatieve ideeën die ik kan toepassen in mijn werk.

Ben jij wie we zoeken?

Jij bent een digitale én sociale wizard. Je weet dat de digitale wereld voor sommige mensen ingewikkeld lijkt en vindt het leuk om deze wereld begrijpelijker en daardoor toegankelijker te maken. Onderwijsgerelateerde software wordt hier vanzelfsprekend veelvuldig gebruikt en jouw ervaring daarmee brengt iedereen verder. Net als onze studenten blijven we graag leren en verwachten we ook van jou dat je de ontwikkelingen in je vakgebied op de voet volgt. Zie je digitale kansen voor Hogeschool Rotterdam? Dan horen we dat graag.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij een mooie werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team vergroot.

Vragen? JoAn Herremans is hoofd IT Functioneel Beheer. Zij hoort graag van je via 010-794 5493. Je vragen mailen kan ook, stuur een berichtje naar: j.c.herremans@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen